Varmaste maj på länge

Kan knappt förstå hur bra väder vi har haft den här månaden, enligt nyheterna ska det ha varit en utav de varmaste maj månderna någonsin. Senast vi hade såhär varmt var ca 1945 skrev dem. Vi har ju haft grader uppemot 30 hela månaden och kommer knappt ihåg när det regnade sist. Just nu är det extrem torkvarning där de uppmanar folk att hushålla med vattenransonerna och ej grilla på grund av brandrisken. Själv hoppas jag ju att vädret fortsätter såhär, får ju semesterfeeling alla dagar i veckan.

I måndags vart det ett träningspass på gymmet, fokus var intervaller och magövningar, idag blir det gymmet igen, men nu är det intervaller och axlar/rygg övningar. Sen kommer det nog bli slapp i soffan hela kvällen, har så svårt att komma i säng i tid på kvällarna nu när det är så fint ute. Man vill ju gärna vara uppe så länge som möjligt och tiden bara rinner iväg.

Igår träffade jag Bella i sickla efter jobbet. Vi köpte fika och gick sen iväg till sickla sjön och satte oss där på gräset och snackade och solade. Hur härligt och trevligt som helst. Till mitt senaste cravings....MELON!!! Så gott i denna hetta, svalkande och mumsigt kvällsmål.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Solsken

Blev seeent igår, efter filmen gick vi ut ett tag och sen kollade vi två avsnitt utav OC så klockan hann bli 5 innan vi var i säng :) Därför blev det sovmorgon imorse, vaknade upp utav att solen sken, guuud vad underbart! :D

Annars idag har det varit en typisk söndag, bara seg med lite plugg hit och dit ;) Ska snart ta en paus från segheterna och ta och gå ut lite, behöver lite frisk luft :)

<

Gillar

Kommentarer