Ta mig till värmen

Klass 1 varning över Stockholm med kraftig blåst och snöoväder väntas imorgon, så ser prognosen ut för de kommande dagarna. Jag tycker det ska bli kul med snö, äääntligen känner jag, snön har lyst med sin frånvaro bra länge nu och jag vill i alla fall att vi ska ha lite snö detta året. Blir alltid så vackert med ett fint snötäcke över området.
Samtidigt som jag tycker det är härligt med snö så kan jag inte sluta längta till sommaren och våren. Hur ser era semesterplaner ut? Har ni börjat planera in något? Vi har bokat en vecka i Spanien, Nerja, i mitten utav Augusti. Linus familj har hyrt ett hus där som vi allihopa ska åka till. Kommer nog bli skit kul med lite värme, sol och bad. Saknade det förra sommaren, då vi åkte till London i maj fanns det inte pengar för en till utomlandsresa, därav stannade vi hemma i Sverige hela semestern. Även om det var fantastiskt härligt så saknade jag utomlandsvärmen och kände att detta året så måste jag verkligen ta mig iväg någonstans. Därför känns det bra härligt att ha något inbokat.

Men visst dör man lite av bilderna?! Asså hur härligt ser det inte ut?! Nästan så man drömmer sig iväg till en varm sandstrand med en god drink i handen samtidigt som man lyssnar på vågorna som smattrar mot strandkanten...Sommaren....ta mig dit tack haha.

Nu tänkte jag placera mig soffan och börja kolla på Heart of Dixie, har börjar se den serien sen jag kollade klart Outlander. Tycker faktiskt den är helt okej. Hoppas ni får en bra måndagskväll <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229