Sickla och övernattning

Nu har jag kommit hem och sitter och chillar i soffan, vi har haft en trevlig kväll/natt/dag hos Linnéa. Vi började fredagen med att åka till Ikea, åt lite middag där och köpte lite små saker som bland annat en lampa till vårat sovrum, lite ljus, skärbrädor och lite glödlampor. Efter det åkte vi förbi ICA och köpte en stoooor godis påse som vi mumsade på hela kvällen tillsammans med en flaska bubbel. Vi tog en liten kvällsvända tillsammans med hundarna och det var ganska fint ute då det snöat lite gran under fredagen. Vart ljust och fint, lite kyligt men det är ju bra uppfriskande ibland. Vi somnade nog runt 01.00 tiden.

Började lördagen med en tur till sickla där vi miljötränade hundarna, vilket gick riktigt bra. Lite dragigt var det i början men annars flöt det på fint. Vi gick in till djuraffären och köpte lite ben till hundarna och efter en liten stund vandrandes i sickla satte vi in dem en stund i bilen medans vi gick in till ginatricot och kollade runt lite. Jag hittade ääääntligen ett par fina byxor och en tröja. Vår se om jag behåller båda eller bara jeansen, har inte riktigt bestämt mig ännu. Kommer lägga upp bilder på det imorgon när jag hunnit testa dem.

Ikväll kommer jag bara vara hemma med Linus, vi ska kolla melodifestivalen och ta det lungt. En bra lördag helt enkelt <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229