Så vad hände under Bråvalla?!?!

Dag 1
Vi tog bilen från stockholm klockan två, blev stop systemet och donken innan vi åkte. Kom fram klockan 5, slapp den mesta kön men va typ omöjligt att hitta campingplats, men tillslut gjorde vi det. Så fort vi fått upp tältet började vi dricka. Blev en lååång kväll, satt uppe med några från tältet bredvid, spelade lite drinkspel osv. Gick och la oss kl 06.00.

Dag 2

Vaknade upp klockan 09.00 utav att solen typ kvävde tältet haha den känslan att knappt kunna andas. hemskt...
Bakis på det oxå, mhm....
Tälten bredvid hade redan vaknat och blivit rätt fulla haha
Solade lite, drack och bara softade sönder. Mådde rätt illa, hade en sån konstant huvudvärk hela dagen ändå till natten, va typ vätskebrist plus baksmälla. På kvällen spelade lana och även iron maiden. Iron maiden va riktigt grymma, verkligen värda att se live!!!

Dag 3

Vi vaknade upp ännu en gång till rock musik från tältet bredvid och brännande sol. Vi började gå upp mot bajamajorna och såg att de världens kö, efter en kvart när vi närmade oss slutet av kön märkte vi varför det va sån kö...hmm det hade typ översmämat, man såg över ringen fyyyyfan...Vi taggade och tog bilen in till stan istället, gick på max och käkade lite mat. Frukost hahah. Sen smällde det till och det började åska och spö regna. Vi fick sen höra att blixten slagit ner på campingen i ett tält och några hade blivit skadade, inte vi som tur va iaf :)

När vi kom tillbaka va det geggigt och blött, partytältet hade blåst iväg på tältet bredvid. Vi gick in i bilen och drack innan vi såg daniel adams, rätt ballt för petter kom upp tillsammans med honom och sjöng :) Sen drack vi vidare, som tur va kom gustav och hans tjej med ett partytält idag så då slapp vi som tur va regnet... Vi drack och drack och såg alesso, sen kom vi på att juste vi måste ju äta något har ju inte sen max klockan 10 imorse och nu är klockan 12 på natten...köpte pommes med vitlöksås på...fyfan as vidrigt mådde så illa efter den. Skulle köpt en god langos istället. Rasmus försvann under kvällen, tappade bort han totalt...Joel däckade i tältet och jag, älsklingen och Kevin drog till bilen för att sova där. Tältet va så lerigt, smutsigt och kallt. Frös som bara den natten innan. Va ändå rätt skönt i bilen haha....

Dag 4

Vaknade upp i bilen. Mådde piss, bakis, ont i kroppen, ont i halsen...
Vi ville på riktigt hem, hade typ feber och mådde as dåligt. Men Joel och Rasmus ville se axwell och ingrosso så vi stannade.

Vi satt och drack i bilen så att vi inte skulle frysa så mycket, haha blev typ lullig på en halv öl, man kände sig ju vid det här laget typ packad hela tiden. Gick sen och såg Ison och Fille. Sen kanye west och sist axwell och ingrosso. Sen gick vi till bilen och väntade på Joel och Rasmus. De kom till bilen typ 04.00 så då åkte vi hem. Va hemma vid 06.30 typ. Blev duschen direkt, gud så skönt det vah, och att få sova i en säng...Förstår inte folk som campar. Det gör ju as ont att sova på liggunderlag?!?! De hade ju fyllt i jorden på bråvalla oxå så marken va extra hård, hade typ knölar och stenar i ryggen hela tiden, fick lägga händer under magen när man låg på mage för annars gjorde det sååå ont ;)

Men allmänt så var Bråvalla en utav de roligaste upplevelserna i livet. Man har festat, campat, levt smutsigt, klarat av bajamajorna, överlevt blixtnedslag och sett sjukt bra artister och träffat härliga människor. Undra vad som blir den nästa festivalen då?!?!😁

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229