Och så vart det bad ändå

Eftersom Zimba badade igår hade jag tänkt mig att vi skulle vänta tills tis ungefär innan han fick bada igen. Men mot kvällsvändan så tog vi en ny väg lite bakom kaanan badet och hittade en del nya badställen och Zimba rusade ner mot vattnet för att bada. Eftersom jag ändå hade med mig flexi kopplet bestämde jag mig för att låta han få sin vilja igenom, han simmade en del och vart otroligt trött efter. Nöjd grabb helt enkelt.

Ikväll känns det lite konstigt att gå till jobbet imorgon då vi blir lediga på tisdag, eftersom det är nationaldagen. Ska bli skönt med en ledig dag sådär mitt i veckan. Men på något sätt känns det ju inte som om man ska till jobbet imorgon, en ganska skön känsla haha.

  • Zimba

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag 😃💕❤️

Har haft en jätte mysig dag tillsammans med mina 2 favorit grabbar. Vi började med Amerikanska pannkakor till frukost och sen har vi bara myst resten av dagen. Just nu kollar vi på serien the fosters 😃 Imorgon är de måndag igen och ny vecka, denna vecka kommer bli ganska annorlunda. Jobbar fram till onsdag sen på torsdag ska Zimba lämnas av hos min farmor och på fredag går planet till Thailand 😃

Gillar

Kommentarer