Nu kom vintern!!

Igår fick vi äntligen lite snö!!! Jaa äntligen eller äntligen?! Haha, jag tyckte ju iofs det var ganska så härligt med strålande sol och värme just nu. Började få lite vår feelings där i lördags när solen verkligen sken hela dagen och det var uppemot 10 grader. Men trots allt så är det ändå lite mysigt med snö. Zimba blir ju glad iaf och busar runt och slänger sig i snön hej vilt.

Men annars då? Vad har hänt denna veckan? I måndags hade vi lite vattentrask, sen i tisdags körde vi träning. Plus då att det var ju fettisdagen i tisdags, asså dessa semlor!! SÅÅÅ goda. Speciellt dem där rosa, jag e ju inte ett stor fan av mandelmassa, marsipan tårta kan jag äta men annars ogillar jag mandel. Min favvo är ju helt klar vanilj semlor. Denna hade både vanilj i sig och så hade den någon hallongrädde? Och maränger på, muuums.

Igår onsdag så gjorde vi inte så mycket, vilodag så vi åt middag och kollade lite på paradise innan vi somnade.

Idag då!! Torsdag. Idag står det träning på schemat, men linus slutar tidigt idag så jag tänkte också dra någon timme tidigare för att vi ska kunna träna tidigt och äta middag lite tidigare. Sjukt skönt och smidigt att göra så när man har möjlighet!

Sen igår vart vi 7000 kr fattigare HAHA, köpte en ny torktumlare som borde komma här om någon vecka. Ska bli så skönt att kunna torktumla igen. Visst vi har ju klarat oss utan, man kan ju alltid hänga tvätten men det är inte alls lika skönt att använda handdukar efter att det hängt, dem är ju lika sträva som en planka haha...
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229