Mysdress från bikbok

Äntligen är de fredag igen, fiiifan vad skönt. Denna helgen ska ja bara strosa runt i myskläder och ta det lungt, kolla serier och ta dagarna som de kommer. Känner mig om inte annat otroligt sliten, så känns nödvändigt. Idag står det bio på schemat och det är det enda vi har inbokat denna helgen, vi ska kolla på blade runner med Linus familj.

Annars så fick jag hem min efterlängtade mysdress från bikbok i veckan, så mysig och snygg. Har hoppat i denna direkt efter jobbet varje dag sen jag fick den haha.
Igår så träffade jag Linnea för en kvällspromis i årsta, vid gick väl ut vid 18.00 något och det började redan mörkna på, så nu börjar det nästan bli dags att leta fram ficklampan igen. Men annars så är det alltid trevligt med kvällspromis tillsammans. I normala fall brukar det gå väldigt bra, lite dragande osv men i överlag inget bus gentemot varandra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Fina färger

Nu känns det som om hösten har kickat igång, färgerna i skogen är ju bara för fina nu 😍

Idag spenderade vi kvällen på hundsimmet, zimba simmade på som vanligt och var bra trött efter. De kände igenom honom lite och allt kändes bra, ville att de skulle checka eftersom vi på lördag ska ta bort smärtlindringen, så vill vara säker på att han inte har någon inflammation eller något. Nu tänkte jag ta och kolla på idol :D

Gillar

Kommentarer