Mössan är på!

Och så kom dagen då mössan åkte på igen😊 
Skulle säkert klara mig utan den ett tag till, är ju ändå 10 grader ute men den är ju så mysig, plus att den skyddar håret mot regnet haha! Idag regnar det riktigt mycket ute, mysigt faktiskt, typiskt höstväder.😚🍁

Känns som om inget kan slå den här sköna känslan om att det är fredag, idag snacka om lycka!😃 Idag ska jag hem efter jobbet och äta lite middag, sen tar jag bilen hem till Linnéa, vi tänkte umgås och snacka lite😃 Har ju inte setts sen juni?!? nu tror jag. Helt galet, hela sommaren har gått förbi liksom. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

The day after

Har verkligen varit en grymt skön "bakisdag". Sov otroligt nog väldigt länge, brukar alltid ha svårt att sova länge när jag har varit ute och druckit kvällen innan, men idag vaknade vi inte förrän vid tre. Kändes sjukt skönt att ha sovit ut lite. Direkt när vi vaknade gick vi och lade oss i bäddsoffan och kollade på lite csi och desperate houswifes. Har sen bara tagit det lite lungt, planerna är väl att vi snart ska ta och kolla på någon film och bara mysa i det här perfekta vädret ;D Kunde inte ha varit mer passande med lite moln och regn idag, blir så sjukt mysigt när man är seg och allt! :)


Sliiiiiiten tjeeeeeej!!!<

Gillar

Kommentarer