Min bror fyller 23 år

Idag fyller min bror 23 år, så jag har åkt hem till honom och firat han lite. Hans tjej, Vanda, hade bakat en riktigt dunder tårta, så himla god!!! Man vart bra mätt, nästan så man rullade därifrån efter!!
Bjuder på en as gammal bild på oss två, take me back to the 90 eller något HAHAH, man såg ju bra muppig ut😂

Jag och Linus har kollat lite på reprisen från idol, ätit donken och bara tagit det lungt. Kvällen kommer bli lugn, känner bara för att kolla någon film och inte göra något vidare annat. Netflix har fyllt på med många bra filmer och serier nu, jippi!!! Känner mig jätte trött, fast att jag ändå sovit 8 timmar. Vart ju tvungen att ställa larmet imorse då jag inte ville komma till fikat hos Pontus alldeles för sent, tar ju ett tag att åka hem till honom från mig, vi bor ju verkligen på varsin ände av Stockholm. Sen tog jag en morgonvända i skogen med Zimba osv innan jag åkte. Man får passa på att ta dessa skogsvändor nu på helgerna, på vardagarna är det ju alldeles för mörkt och då blir det bara tråkiga blackebergs promenader och jaa det är verkligen inte densamma som att gå i skogen.

  • Helg

Gillar

Kommentarer

Catlady
Catlady,
😘😍❤️❤️❤️❤️ Jättefin bild ju!!! 😘😍❤️❤️❤️❤️ nouw.com/catlady
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Officiellt

Bion börjar inte förrän 21.30 ikväll så det blir en sen bio. Vi ska kolla på mission impossible😃

Idag är det den 31, vilket betyder att Zimba idag är 9 månader😍 Imorse tog vi en lång promenad genom naturreservatet vid Mälaren. Zimba blev idag officiellt könsmogen, man brukar ju säga att när de börjar kissa med ett ben i luften för att markera, då är de könsmogna. Han har ju länge nu visat tendenser mot det, men idag lyfte han faktiskt på benet😂

Gillar

Kommentarer