Linus fyller 24 år

Idag fyller min lilla plutt 24 år, bjuder på en otroligt gammal bild från sommaren 2011 när vi träffades för första gången, snacka om att det var länge sedan, över 6 år, ser ju såå unga ut HAHA. "Åldersnoja"...

Eftersom Linus fyller år så blir det ju självklart ute mat idag, planen är att äta sushi, får se hur det ska gå för mig HAHA, både ris och mat som måste tuggas. Men ska göra mitt bästa, annars får jag väl äta något annat efter. Kommer nog bli en bra kväll trots att det är vardag, får fira lite mera i helgen helt enkelt :)

Annars så har det varit stökigt den senaste tiden med Zimbas mage, bävar lite för att om det inte läker ihop här snart så kanske vi måste sätta in medicin ändå, vilket jag ju såklart inte vill. Började med att han förra veckan kräktes 6 gånger på samma kväll, hela våran lägenhet vart helt nerspyad och det gick ej att få stopp på honom. Fick bli att vi delade upp måltiderna över 8 ggr på dagen...och samtidigt gav han andapsin. Vi tänkte att det troligtvis var något skov med magkatarr igen och med lite mer utspridda måltider kanske det skulle läka ihop och bli bra. Men sen i måndags natt vaknade vi upp av att han åter igen blivit dålig i magen, men nu från andra hållet med diarré. Har inte kunnat behålla någon mat, så har fått bomba i han pro colin och ris så magen stannar av lite. Nu är han stabil och vi tänkte börja ge han lite foder igen, men blir han åter igen dålig av det så vet jag inte längre hur vi ska göra. Så jag håller tummarna att det nu är över och vi slipper börja någon medicinbehandling!

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,
Så härlig blogg du har!! Har en bloggtävling du mer än gärna får kika på 🍄 nouw.com/ebbabrage
becciiiisen
becciiiisen,
Tack så mycket, du med, ska kika in på tävlingen 😃 nouw.com/becciiiisen
Catlady
Catlady,
Stort grattis till Linus!!! 🍾🎂🎈🎉🎊😊 nouw.com/catlady
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229