Kennelhosta

Vilken helg hörrni, jag hade en riktigt toppen helg som började med kalas i Blackeberg för Linus farfar. Zimba vart helt crazy över att vi var tillbaks i hemmet han växte upp i, lite kul att se att han kom ihåg det så väl. Lördagen spenderade vi hemma, jag tränade lite på dagen, sen kollade vi melodifestivalen och mumsade godis på kvällen. Kan varmt rekommendera Ida Wargs träningspass på youtube, jag testade ett kick as cardio pass i torsdags och hade sådan grov träningsvärk att jag knappt kunde ta mig upp ur sängen dagen efter HAHAH, otränad tjej här vettni. Jag har inte tränat på typ 100 år men nu när jag äntligen gått ner de där extra kilorna (10 kg) jag drog på mig efter att jag satte in p staven så kände jag mig redo att lägga till träning i vardagen. Jag vill leva mer hälsosamt och slippa tänka på vågen. Ändra min livstil helt med andra ord, tränar jag och äter rätt på vardagarna så kan jag unna mig att leva på helgen. Måste ju ändå tilläggas att jag trots allt rör mig väldigt bra varje dag tack vare att man har hund, blir ca 1 mils promenad om dagen.

I söndags träffade jag Bella i Sickla och vi tog en fika, hon berättade att hon ska flytta tillbaks till stockholm i april, sååå kul! Blir skönt att bo närmare igen och lättare ha möjlighet att ses.

Sen har jag tyvärr varit tvungen att vara hemma idag med Zimba, troligtvis resten av veckan oxå då han har åkt på kennelhostan. Zimba är ju vaccinerad men trots det kan man bli smittad, men symtomen blir mildare. I fredags kväll när vi kom hem från Linus farfar började Zimba hostas så mycket att det lät som om han kräktes, trodde först han satt något i halsen och han höll på och harkla massor under kvällsvändan. När vi kom in försvann det. Lördagen var likadan, han flämtade under promenaden, hostade så mycket att han nästan kräktes, upp kom massa vit slem. Han gjorde inåtdragningar med näsan och varje gång han skällde hörde man hur hela halsen rosslade till och hostan började. Ringde djursjukhuset imorse och dem sa att alla hans symtom tydde på kennelhosta, tyvärr får man ju inte vistas med andra hundar då, så vi får väl se hur det blir nu mot helgen när det egentligen var meningen att jag skulle åka till Polen med jobbet. Vi får se vad som händer helt enkelt. Livet med hund ibland.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229