Juldagarna

Nu har bloggen stått tom här i juldagarna, har helt enkelt haft fullt upp och har inte haft tid med den. Men för att summera ihop julen så har den varit riktigt bra, det enda som saknades var ett vit täcke av snö. Zimba fick en golden nalle i julklapp som har var mäkta glad över.

På julafton åkte jag hem till mina föräldrar på jul frukost, efter det spelade vi lite spel och inväntade lunch tid. Då kom all julmat fram, åt så himla mycket att det kändes som man rullade fram. Vid 3 tiden satte vi på Kalle anka och fikade med kaffe och godsaker. Efter Kalle vart det julklappsöppning lite strax innan jag började åka mot Linus familj. Där åt vi julmiddag och körde julklappsspelet och lite andra kortspel. Vid 10 tiden gick vi (jag, Linus och Alex) ner till honom och förberede för promenad med Zimba, vi gick och la oss vid 02.00.

Juldagen, då kom Linus släkt över och vi firade jul med spel, julmat, julklappsutdelning och julspelet. Vi började åka hem vid 23.00? När vi väl kom hem bäddade vi ner oss i sängen och kollade på en ny serie som heter the travellers.

Gillar

Kommentarer

Catlady
Catlady,
Söt julren 🐾❤nouw.com/catlady
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229