Inrednings inspo

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller metapic länkar :)

Nu när vi börjat få ordning på vardagsrummet finns det lite saker kvar som behöver inköpas. Planen är att köpa dessa lampor i mitten av februari, ska köpa två styckna och hänga upp en i varsitt fönster. Kommer nog bli skit snyggt. Kan knappt vänta haha.
Sen har vi badrummet som ska fixas, där behöver vi få upp skivan ovanför tvättmaskinen och torktumlaren, när väl den kommit upp tänkte vi köpa denna hylla och denna tvättkorgen är tanken.
Sen har vi ju alla dessa tavlor som ska införskaffas, både till sovrummet och vardagsrummet. Men det blir nog sist på listan.

Annars hur har den här dagen varit då?! Joo helt okej faktiskt. Började snöa en hel del på kvällspromenaden så nu är det ett vitt snötäcke ute igen, dock med typ världens blöttaste snö. Men lite mysigt är det :) Tanden har gjort ont idag med, längtar tills den där blåsan försvinner. Brukar alltid äta tomater under arbetsdagen men det vart ju rena rama pinan, tomaterna gjorde att det sved något fruktansvärt i munnen. Har haft ont i tandköttet och känt mig lite smått svullen på övre tandraden. Men vad vore livet utan tandvärk från visdomständerna?! HAHA
Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på heart of dixie, måste passa på att njuta av lugnet medans man kan.


Gillar

Kommentarer

Catlady
Catlady,
Såååå fina lampor!!! 🙌🏻😍nouw.com/catlady
becciiiisen
becciiiisen,

:D 😃 😃 <3

nouw.com/becciiiisen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229