Idag kommer nya bilen!!!

Känns ganska lyxigt att anta att morgon dagen bjuder på sol och värme, stockholm levererar kanon väder och vi svenskar stor njuter. Har kört ett pass både på gymmet i måndags och igår, hårdkörning eller vadå?!? Hahah nee men kände helt enkelt mig ganska taggad på ett extra pass igår och det fick det bli. Sen har Alex varit över lite, han hjälpte mig bland annat att köra hem min bil från rekonden igår.

Om man nu får vara lite negativ med vädret så är det pollerna, herregud vad jobbigt det är att inte kunna sova med öppet fönster utan att bli helt igentäppt. Behövs ju tyvärr regn för att dem ska minska, och regn vill jag ju inte ja hahha.

Idag är även den stora dagen, dagen då jag får min nya bil. SÅÅÅ taggad. Ni får se senare hur den ser ut, spännande spännande.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Driving around and around

 

                      

Har haft mina föräldrars bil hela dagen, guuuud vad jag älskar att ha körtkort!!!!!

Vi vaknade upp vid 11 tiden och sen åkte vi hem till mina föräldrar i älta där vi fick nycklarna till bilen, sen åkte vi till heron city och gick runt där i affärerna. Köpte en kaffe frappe på waynes
Sen åkte vi till jysk och köpte en kontorstol till älsklingen, hahah hans hade gått sönder nästan helt på mitten
Sen åkte vi hem och byggde upp den. Till middag passade vi på att dra till hamburgerprinsen i fruängen och efter det åkte vi tillbaks då även Alex ville åka lite med mig. Så vi drog till citygross och handlade lite dricka
Efter det tog jag bilen själv hem till älta, kändes lite konstigt men det gick riktigt bra faktikst

 

Gillar

Kommentarer