Hemma i kalla Sverige igen

Nu har vi kommit hem igen till kalla och blöta Sverige. Uppdateringen har inte varit på topp då det har varit några ganska små stressiga dagar. Sista kvällen i Thailand bestämde sig jag och Linus för att själva gå ut och äta god middag vilket vi gjorde också. Blev ett riktigt bra avslut på en trevlig semester 😃

Flygresan var otroligt lång och jobbig. Krabis flygplats kändes ju också som ett ganska stort skämt, bara en massa stolar, noll AC och några enstaka små fläktar som alla krigade om. Vi landade halv 7 på kvällen svensk tid och vi var väl hemma runt 8 tiden. SÅ mysigt att äntligen få träffa sitt lilla hjärta igen, som vi saknat dej. På söndagen vaknade vi upp vid 8 tiden och då tog vi det lungt de första timmarna innan jag skulle hem till mina föräldrar för att tvätta i deras tvättstuga. Så vi tvättade ren all tvätt från semestern den dagen, skönt så här i efterhand :)

Sen idag hade jag min första arbetsdag efter semestern, känns ändå på något sätt helt okej. Snart är de ju påsk och vår, hade kanske hoppats att det hade blivit mer vårväder här hemma än vad det egentligen är, men men snart är vi där haha :) Det tråkiga är att jag har blivit förkyld, hade lite ont i halsen den sista veckan på semestern men nu har själva förkylningen slagit ut. Är snorig och halsen värker, känns som ganska klassiskt efter en semester :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229