Halva veckan avklarad!

Imorgon har jag äntligen min frisör tid, var nog senast i maj jag var där sist?! Länge sen i alla fall och väldigt välbehövligt då håret har tagit ganska mycket stryk efter denna sommar med massor av bad och sol. Det har blivit frissigt och ganska blekt, vill ju ha tillbaks det där röda jag hade förra hösten!!

Annars så har det varit en bra dag, jag har börjat få en del ont i halsen?! Jag hoppas att det bara är det och att det inte eskalerar till något värre, orkar inte bli sjuk nu. Zimba har också mått bra dem senaste dagarna, sen han fick trava på där i måndags så har han inte haltat efter vila. Han verkar även lyfta bättre på benet när han går, jag har även varit otroligt petig med honom den här veckan att det enbart är skritt form han får gå och inte öka upp i trav. Man märker att när han går lite saktare blir stegen mer ordentliga och han pass går inte så himla mycket.

Ikväll blir det att ta en vända med Zimba och sen ta det lungt, jag känner att min hals vill att jag spenderar kvällen i soffan! Haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229