Frukost

Godmorgon

2 dagar till att arbeta innan vi går på långledighet, kämpa! Ska bli väldigt härligt med hela 4 dagars ledighet, hoppas vi har vädret på våran sida så vi får sol alla dessa dagar.
Onsdagsmorgonen bjöds det på äggmacka med fil och granola. ÄLSKAR Pauluns granola med kakao och hallon, dyr att köpa, men så förbaskat god. Besviken vart jag dock över att jag glömde smöret hemma till mackan...men men, gick ganska bra ändå med ägg och kaviar haha.
Idag har vi sol över stockholm, men ganska kallt. Var åter igen 11 minus ute imorse, inte så himla härligt.
Dagens schema är: jobb, sen ska jag besikta bilen hos volkswagen (de ska gå igenom vad som behöver åtgärdas inför återlämnandet av leasingbilen) sen hoppas jag att mitt gymkort ska ha kommit för i sådana fall tänkte jag ta och testa gymmet. Annars blir det nog ett cardio pass hemma.

Hur gick det igår hos Redog för Zimba?! Jo hans armbåge var i topp form, otroligt imponerad över hur bra han är i den. Känns så härligt att vi hittat ett sätt som funkar för honom, han har ju faktiskt inte varit halt nu på över ett år?! Och denna vinter har rullat på hur bra som helst utan varken stelhet eller hälta. MEN hans höfter är fortfarande inte helt bra, det gick att böja dem utan smärta denna gången vilket är framsteg men han rullar liksom på höften när han går, märkte det ganska tydligt nu när han ej hade täcket på, han liksom rullar ryggen på något märkligt sätt för att avlasta. Men sträckningar är ju långdragna, så lär ta tid innan han är helt återställd... Fick åter igen höra hur viktigt det är att inte låta Zimba leka med hundar som väger mer eller är större än honom, i sådana fall ska det ske på liggande nivå och inte stående. Detta är ju inte bara för att Zimba är i krasslig form utan för att risken för sådana här sträckningar lätt tillkommer om man åker på en hård dänga och inte har den rätta balansen haha. Om en frisk hund sträcker sig brukar det inte för en så stor grej då det bara är att vila och sen vara på banan igen, men för Zimba är det så otroligt viktigt att resterande kroppsdelar fungerar. Han behöver resten av sin kropp för att inte belasta hans armbåge för mycket. Plus att det nu blir massa vila vilket inte heller är bra för honom då han helst behöver traska och röra sig för att hålla musklerna i armbågen i bra skick. Så i framtiden måste vi vara mer försiktiga med detta. Livet med artros hund eller vad säger man hehe.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229