Första dagen

Krakow dag 1

Efter några fantastiska dagar i Polen (krakow) har jag nu kommit hem och betat av min första arbetsdag. Tänker lägga upp dag för dag här på bloggen vad vi har gjort och sett då det har blivit en heeeel del bilder så blir det alldeles för grötigt att lägga upp allt i ett enda inlägg.

Så vi börjar med första dagen, fredagen (midsommarafton). Jag vaknade vid 05.00 och tog en morgonvända med Zimba, det ösregnade ute men på något sätt kändes det faktiskt ganska skönt. Har regnat så lite den senaste tiden att regnet kändes uppfriskande. Sen gick jag hem och gjorde i ordning mig och mamma och pappa kom och hämtade mig vid ca 08.00. Pappa körde mig och mamma till arlanda och vi började dagen där med att fika lite, kaffe latte och en god kanelbulle. Sen strosade vi runt i butikerna och gick sedan och åt lunch på tacobar och tog ett glas bubbel innan avfärd. Vid 13.00 lyfte planet och vi landade i krakow ca 16.00. Det tog ett tag att ta sig till hotellet då tåget vi tog var alldeles försenade och stökade en hel del. Vi var nog framme vid hotellet ca 18.00.

Vi öste in våra väskor och gick sedan upp mot torget och åt lite middag på donken, riktig prisskillnad då två mcfeast menyer kostade 85 kr, i sverige kostar liksom bara EN enda meny den summan. Sen gick vi mot torget och tog lite kort, tex på tornet och dessa fina byggnader där. Såg även en docka utav will smith inne på någon glassstånd haha. Vi satte oss på en uteservering och tog ett glas bubbel innan vi begav oss till butiken och köpte hem en massa godis o dylikt. Somnade kanske vid 24.00. Trötta var vi.

Gillar

Kommentarer

Catlady
Catlady,
Tack för fantastiskt mysiga dagar!!! 🙏🏻😘😍❤️❤️❤️❤️😘😍❤️❤️❤️❤️nouw.com/catlady
becciiiisen
becciiiisen,
Tack själv, var riktigt roliga/mysiga dagar 😃 😃 D <3 <3 <3 <3 <3 nouw.com/becciiiisen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229