Födelsedagsfirande för mig, 25 år!

Fredag

Efter jobbet följe Pontus med mig hem till Linnéa och Johan där vi skulle spendera kvällen med några styckna. Vi inväntade Linus, Sigrid och Mattias innan vi gick upp till greken och köpte lite middag. Sen drack vi lite Sangrias och bubbel. Senare mot kvällen kom även Kevin och Rebecca över en sväng. Riktigt rolig kväll, vi satt väl ute på deras balkong till närmare 02.00 tiden och sen däckade jag och Sigrid på deras soffan medans resten drog hem.

Lördag

Vaknade upp på lördagen vid ca 09.00, mådde oförskämt bra med tanke på kvällen innan...hahah. Vi käkade en riktigt god frukost, sen tog vi ut kuddar och täcke och lade oss i soffan och kollade på den nya filmen av fifty shades freed och mumsade på en massa godis och chips. Efter det tog vi en promenad med hundarna medans vi inväntade VM matchen, Sverige - England. Tråkigt nog förlorade Sverige med 0-2.

Efter matchen åkte jag hem till Linus och vi köpte lite pizza och kollade lite serier. Tog det allmänt chill med andra ord. Nya avsnitt utav jane the virgin hade ju släppt oxå!!

Söndag

I söndag fyllde ju jag hela 25 år!!! Helt galet. Kan inte fatta att jag är så gammal?!? 25 hela år, nu är man ju verkligen vuxen på svart och vitt. Halva vägen till 50 och redan passerat upp mot 30 sträcket....hugaligen.
Mina föräldrar och min bror med flickvän kom över för att fira mig. Det bjöds först på tårta, kaffe och en del bakelser. Sen drack vi lite bubbel och åt jordgubbar doppade i choklad, yumma. Vid ca 17.00 bjöds det på tidig middag. Mot kvällen sen kollade jag och Linus på snowhite and the huntsman och åt en hel del gott. Med andra ord en riktigt bra födelsedag.

  • Helg

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Grattis i efterskott! 💐nouw.com/denevigaresenären
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229