Fika och synundersökning

Idag hängde Linnéa med mig till sickla för att hjälpa till att välja ut nya glasögon, behövde lite smakrådstips haha. Sen tänkte vi ta oss en fika någonstans inne i gallerian. Synundersökningen gjordes via specsavers, jag har ju på den senaste tiden känt av att jag börjar se sämre, haft svårare att läsa av regskyltarna på bilarna framför och ser inte föremål långt ifrån, sen hamnar jag lite i obalans med glasögonen (på grund utav min astigmatism) så får jag ett väldigt snurrigt synfält ibland, får svårt att sätta fokus på något över huvud taget vilket har varit bra jobbigt.
Under undersökningen när jag skulle täcka för ena ögat (hade såklart glasögon på mig) och skulle gissa vad det stod för bokstäver märkte jag att jag såg ju inte ett skit. Kunde inte urskilja en enda bokstav från den översta raden...haha skrämmande. Hade jag dock båda ögonen att kolla med kunde jag iaf se den översta men inte de 2 andra raderna. Hade försämrats det dubbla på det högra ögat och hälften så värre på det vänstra. Man undrar ju lite om synen ska bli värre för varje år eller om den tillslut stannar av? Nu var det väl iaf 3 år sedan som jag gjorde en synundersökning så var ju verkligen dags men ändå.
Sen efter undersökningen gick vi och tog oss en vanilj latte på espresso house och efter det beställde jag hem mina nya glasögon.

  • Helg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229