Extra ledighet och annat stuff

Onsdag

Under nationaldagen (ledig dag jiippi) så åkte jag hem till mina föräldrar och firade morsdag i efterskott. Hade bakat en frozen cheesecake, första gången jag någonsin testar på att baka det själv. Frozeen cheesecake är ju sååå gott, dock trodde jag att det skulle vara komplicerat att baka men det gick riktigt bra ändå. Resten av kvällen kollade jag och Linus på film och tog det lungt.


Lördag

Började lördagen med ett pass på gymmet, sen åt vi en riktig lördagsfrukost med köpt bröd från hemköp, ägg och baguettröra. SÅÅ gott efter träningspasset.
Senare mot eftermiddagen åkte jag till Ältasjön där jag mötte upp min mamma och vi fikade medans Zimba simmade för glatta livet. Glad vovve som fick smaka vattenmelon och simma i flera timmar.


Söndag

Söndagen spenderade vi hos Linus föräldrar där vi solade och vart bjudna på lunch. Jag badade även 2 gånger. Riktigt härligt sommarväder med grader uppemot 27. Trots att solen ibland gick i moln kändes det svettigt och varmt hela tiden. Men till största delen hade vi sol hela dagen.


  • Helg

Gillar

Kommentarer

Catlady
Catlady,
🙏🏻😘😍❤️❤️❤️❤️nouw.com/catlady
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229