Åre 2013

Tänkte berätta lite nu vad som har hänt de här dagarna

Tisdag
Jobabde ju som vanligt på dagen och sen vid 9 tiden åkte vi till centralen och väntade på tåget. Blev dock inte så många timmars sömn eftersom det var några 40 bastare som festade sönder i korridoren hela natten. AS jobbigt!

Onsdag
VI var framme i åre vid 8 tiden på morgonen och vi började med att köpa frukost och sen hämta ut skidorna. Första dagen spenderade vi i björnen, lärde mig svänga i kooorta backar och att ploga.

Torsdag
Andra dagen åkte vi till Tegefjäll, men vid lunch tiden frös vi så mycket att det inte gick att åka mer. Vi åkte tillbacks till åre by och softade i centrumet där innan vi åkte hem.


<

Fredag
Tog en sovmorgon till 11 och sen begav vi oss till rödkullen där vi åkte resten utav dagen.

<

Lördag
Åkte upp till åres topp, skutan och sen åkte vi ner till rödkullen igen. Var så sjuuukt fint där uppe och vi hade riktigt tur, solen gick ner fem minuter efter att vi tagit våra kort.

Söndag
Sista dagen åkte vi upp till toppen igen och det var den här dagen som jag faktikst började våga svänga backarna, visst det tog ett bra tag och krävdes mycket energi mot tog mig iaf ner för både en röd och en liiiten svart. Hade riktigt svärt innan att våga svänga i backarna, var rädd för att tappa kontrollen och bara rasa ner hahah men när jag väl testade var det alls så, gick rätt sakta ner man svängade hela tiden ;) Men tog mig ner iaf!
Efter att vi åkt köpte vi middag på max och sen satte vi oss på tåget, den 8 timmars tågresan var riktigt seg! Var typ fel på vagnen som vi åkte i så det var gaalet varmt hela vägen!

 

För att sammanfatta allt så har det varit en bra vecka och jag har lärt mig mycket. Tyckte det var jobbigt ibörjan men när jag väl vågade svänga blev det mycket roligare

Kan ju säga att jag har ramlat och åkt baklänges typ flera gånger, Har även ramlat mitt i ankarliften och även fastnat med benen i den och åkt med, helt galet pinsamt!

 

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229