Äntligen har vi flyttat till Fruängen

Har varit dött här i några dagar, men har haft fullt upp helt enkelt, både med flytten och sen av det faktum att com hem har strulat och vi varken har haft nät eller tv sedan flytten...Idag har vi fortfarande inte fått problemet löst, vi ska åka och testa att köpa ny router för att se om det kan vara lösningen, hoppas det. Annars så har flytten gått jätte bra, det gick smidigt att få över allt.Lite stökigt är det fortfarande men vi börjar få ordning på saker och ting. Zimba var väldigt stressad första dagen, berodde nog mest på alla lådor och påsar som låg överallt. Nu har han blivit mera lugn, dock inte helt tipp topp, lite ängslig och extremt dragig i kopplet utomhus. Men han vänjer sig väl tillslut han med.
Annars trivs vi jätte bra i den nya lägenheten, hur skönt som helst med både diskmaskin och torktumlare. Sen är det ju så sjukt bra ljudisolerat och även bra med värme i huset, i den tidigare lägenheten frös vi häcken av oss hela tiden.

Igår kom ju även Linus föräldrar över med Dante, Zimba och han hade en liten mysstund i soffan medans vi andra satte upp gardinerna. Vart sjuk nöjd, ska komma upp en till julstjärna i andra fönstret sen, behöver bara rätta sladdar för den.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229