Hej!

Då det precis har varit höstlov så har jag ridit jättemycket med både ridskolan och min häst. Jag tänkte dela lite av det med er nu...

Måndag: I måndags så var jag på Upk och red lektion för min ridlärare Gabbi. Vi jobbade mycket med sits, Hörnpasseringar och att öka både skritt och trav. Jag fick då en av mina favorit ponnys, Cruise. Han är en pigg ponny som springer på bra och han är så duktig på att hoppa (enligt mig).

Tisdags: Under vissa av loven så har Upk en grej som kallas stallfritids. Då får barn vara i stallet under uppsyn av äldre elever gratis. Då jag tillhör gruppen av lite äldre elever på Upk så fick jag ha hand om det tillsammans med tre andra ungdomar från min grupp.

Onsdag: Denna onsdag så hade jag och min syster hand om vår medryttarhäst Björne. Som vanligt så följde hennes kompis Alice med oss och skulle rida på vår häst. då vi bara har två hästar och Kina skulle rida på Björne så fick jag och Alice rida på Röskur tillsammans. Vi red ut i skogen och på ovalbanan.

Torsdag: På torsdagen var det dags för en Pay and Jump. Jag hade ännu en gång Kalle E i 70 cm. Jag stod också fuktionär 30-50 in och ut bana och 80-100 bana. Efter det så stannade jag och kollade på när några av mina vänner red.

Fredag: Eftersom att jag hade hand om stallfritids på tisdagen så fick jag en gratis hopplektion på en av mina favorithästar Killen för Gabbi. Jag tyckte att det var kul för vi fick göra lite saker som vi inte brukar göra. Efter det så hade jag ännu en hopplektion men denna gång med min vanliga grupp. Vi räknade galoppsprång mellan bommar och hoppade linjer. Denna lektion fick jag en av de nyare ponnysarna Ozzie. Jag hade aldrig ridit honom då så jag visste inte hur han skulle vara, men det blev ju bra tillslut.

Lördag: Denna dag så arbetade jag med Björne och att han ska reagera snabbare på små hjälper på ovalbanan. Oftast så rider jag barbacka hos Röskur och Björne och det gjorde jag även idag... Men jag kände att det gick bra. Björne är ju så otroligt fin så han lyssnade otroligt bra.

Söndag: Idag så var det dags för klubbtävling och jag hade igen Kalle i 70 cm. Denna gång var det också två faser och vi gick felfritt på båda. Vi lyckades knipa åt oss en femteplats och ett nytt personbästa då jag bara kommit på sjätteplats med Kalle förut.

Detta har varit ett av de bästa loven på länge och det förstår man ju om man kollar på hur mycket jag har ridit på Upk. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag får avbryta det nu.

Bye!

Likes

Comments

Hej!

Ja, eftersom jag inte har lagt ut något här förut så tänkte jag berätta lite om mig.
Mitt namn är Rebecca men jag kallas för Becca eller Berty av mina vänner. Jag rider på ridskola och på min häst och medryttarhäst. Min häst och medryttarhäst är båda islandshästar men jag rider de mest som tregångare, men tränar dock ibland tölt. När det gäller ridskolan så rider jag på Uppsala Ponnyklubb tre gånger i veckan med skolan och i deras f-trän grupper.
Förutom ridning så håller jag på mycket med musik, både lyssna på det och spela/skriva. NÅgra av mina favoriter är bandet Twenty Øne Pilots och Dj:en Martin Garrix. Om ni läser några av mina kommande inlägg så kommer ni förmodligen höra saker om ahs och youtube men om jag börjar skriva om det nu så kommer denna text bli mist fem A4 sidor... Hehe...
Anyways det var allt som jag tänkte berätta idag.

Bye!

Likes

Comments