Trött men igång igen

Då var det dags att jobba igen.. Jag sover alltid jättekasst när jag varit ledig och ska upp tidigt igen,min mage är inte fine heller(lider ju av magkatarr i perioder) så man är van och just nu ingenting som faller den i smaken..

Vi -jag och en kollega har 5 barn ifrån två avdelningar -barn mellan 2 och 4 år idag,många härliga och roliga kommentarer.. just nu sover dom,hade gärna gjort det jag med(hemmavid)

Idag är jag hemma strax innan 17 hos mina pälsklingar-dom saknar mig nog lite extra idag eftersom dom har fått mycket av min tid dom senaste veckorna... Ikväll så blir det b.la ”Lotta på Liseberg”(brukar ha det på i bakgrunden en liten stund) för Rita är bäst (dansk tv) kanske är det något ”I huvudet på en mördare” eller något liknande som jag också kan titta på.

Hoppas att din vecka startat bra,jag har inga planer förutom jobb denna veckan,väntar på några paket och får hoppas på bra väder när jag ju går på semester igen på fredag,yeyyy! Becca🍓

Jag just nu -och igår hade jag tvättdag och jag fick kålpudding av mamma👏🏼 Solen kom också helt oväntat senare under em☀️så en kortis i trädgården för OR och lite balkong blev det..

  • 76 visningar

Gillar