Status just nu

•Jag hade väldans ont hela dagen/kvällen/natten och morgonen,nu känns det dock lite bättre(hoppas!)

•Jag har varit i kontakt med företagshälsovården och kommer att boka tid på måndag (får nog helundersökning av jobb) så då kollar dom EKG och allt😳 Bra service och trevlig kvinna som jag pratade med!

•Mina kisar är just nu livrädda för där är en massa bygg/höga ljud utanför.. och jag som älskar att ha öppen balkong när vädret är bra och att vädra på morgon/fm..(hoppas dom slutar snart!)

•Idag ska jag Ica shoppa och hämta paket med hårprodukter(inte hämtat än) tvätta håret/duscha senare och även köpa antiinflammatoriska värktabletter(se om det hjälper när smärtan är som värst)

•Fixa lite i hemmet-eftersom jag inte orkade igår pga smärta..

•När man får sådär riktigt ont så börjar man lätt tänka över vad man behöver fixa/förändra i sitt liv -man vill liksom göra det bästa av situationen.. Min situation är den att jag gärna njuter för mycket av livets goda.. Och även om jag har minskat på vindrickande det senaste 1,5 åren så behövs det minskas ”igen och lite till” för att räknas som hälsosamt.. Jag gillar både smaken och känslan av vin.. absolut inte att bli full men den där berusningseffekten..🤭 Och jag behöver definitivt gå ner i vikt..mindre portioner och ännu mer nyttig mat-ta med mat lite oftare till jobb.. Sött och snacks har jag inga stora problem med.(Wish me good luck!)

•Imorgon dags för frissan.. jag ska äntligen få fint hår igen och bli lite ljusare! Jag hoppas att jag ska slippa ha ont för det är en bit att gå (promenerar dit) och det tar lång tid väl där -då jag har tjockare hår än man kan tro (många hårstrån)

•Om Angie kommer hit eller inte på söndag det får vi se... hon ska kolla med sin chef idag och vi ska höras i em. Kanske skjuter vi upp det..

•Ikväll är jag sugen på fredagsmys🥳 ska kolla på Wahlgrens värld och lite av Lets dance-jag tycker att båda är värdiga vinnare men hejar lite extra på John tror jag. Jag ska äta frukt-kanske med lättglass eller som smoothie.

•Jag ska spana in era fina bloggar på Nouw igen(ta igen!) Ha en superfin fredag och tack för att du läser min blogg🥰 Becca

  • 162 visningar

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Hoppas du bli bättre inte roligt att ha ont, ja gå ner några kilo är nog många som behöver, men man behöver ju inte dra in allt på en gång, började med alll godis först, sedan mindre portiner, men kakor o vin väntar jag med 😍
nouw.com/ingajohansson
Beccassida
Beccassida,
Tack fina du! Jag håller helt med dig-man ska inte göra en jättestor förändring eller flera samtidigt! Har inga problem med det söta och köper aldrig typ lösgodis,men choklad på helgen vill jag inte vara utan(eller en kaka) men mina portioner är nog största boven.. och rent hälsomässigt bra att dra ner på vinet(svårt🥂) KRAM
nouw.com/beccassida