Söndagssnacket

Yes jag är med i söndagssnacket denna vecka med-och det handlar om ”En plats du gillar lite extra” och det är @jessiekaos inlägg;)

Jag måste välja några! Första är där jag bor(och alltid har bott) både exakt plats-så tacksam över att ha både mysig trädgård och balkong, men också på orten-Limhamn.. jag trivs faktiskt inte jättebra i Malmö-inget som lockar mig till MÖ city-men trivs där jag bor,en liten stad i staden liksom med lite restauranger och butiker,hyfsat lugnt och med närhet till havet-där jag promenerar mycket under min lediga tid.

Nästa plats är Köpenhamn-härlig genuin,dansk och glad stämning-går väldigt snabbt och smidigt för mig att åka dit och besöka min bästa vän el släktingar. Har alltid kul där.. vi startar alltid på Torvehallerne som jag älskar-för en som uppskattar mat/vin så är det super!

Sista är kanske inte så otippat.. Cannes-mitt favvis semesterställe.. maten,fräscht,vin,vyer,klimat,lugnt(om man inte väljer att festa) närheten till andra orter och kort resa men så vackert! Jag är med nästa vecka med,Becca🥰

  • 82 visningar

Gillar