På torget och regn 

Regniga dagar här nu.. men jag tänker inte klaga.. jag har lite mer än halva semestern kvar och jag har fått njuta av sol också☀️

Igår så blev det en liten Ica inhandling tidig em -och när jag inte var nöjd med nejlikorna där så gick jag över till torget-så mysigt att ha en frukthandlare här, där fyndade jag en fin/annorlunda bukett för 30kr och meloner (två stora bitar för 15kr) Det blev även två öl ifrån Systemet-Staropramen och Mariestad(dom gillar jag, men dricker inte öl ofta-men någon gång så)
Olivia Rose fick sin vilja igenom -och fick komma ut en stund i trädgården innan ösregnet startade.. Sen blev det en pastarätt igen(då jag hade rester)

Ikväll blir det något annat-troligtvis något med nypotatis eller bakpotatis, kanske med fisk. Jag fortsatte att kolla på ”Lyckoviken”-gillar den skarpt, och åt naturgodis-blir nog repris ikväll.
Det är höstväder här idag.. så det blir en innedag-borde städa o fixa lite.. Om vädret blir bättre vid 17 (som dom lovar) så kanske en sväng ut i trädgården och på balkongen.

Hoppas att du har en fin dag! Ps: En lista kommer inom kort🌟 Becca

Gillar