Ljus, helg på G och svar

Jag har bunkrat upp med en massa ljus.. idag har vi fortsatt härligt sommarväder -jag älskar färgerna(till hösten) inköpta online ifrån Lagerhaus.
Snart helg..(om tre timmar) vi är en borta idag och sånt märks alltid -även om det gått ok. Hon har magsjuka 😓att kräkas och att må illa är en riktig fobi för mig så jag hoppas att jag klarar mig🙏🏻Jag har mått lite bättre dom senaste 2,3 dagarna så jag hoppas det stannar så ett tag nu..

Imorgon så tar jag en PW (vid lunchtid) mot mitt ”ta hand om mig ställe”- det ska bli såå skönt med massage och bastu m.m.. Annars blir det handla och tvätta och myskvällar, hur mycket uteliv det blir får jag se med tanke på vädret-är det fint så är jag gärna ute mycket, och ikväll måste jag bege mig ut för min Rose skull -känns som sista riktiga sommardagen här för i år… med över 20 grader och sol, så en kortis ute får det bli🥂 foodora mat ev -eller så lagar jag något, får se.

I den ena utmaningen för dagen så ställs frågan om jag har syskon? Lätt att svara på, nej inga syskon-min mamma har levt solo med mig sen jag var ca 2 år gammal och min pappa(som jag inte haft kontakt med sedan jag var typ 10, 11 år) har fru/flickvän -men inte fått fler barn. Och igår skulle jag tänka på en låt som innehöll ”En” och jag tänkte på samma som Maria (som leder utmaningen) nämligen ”En dag” med Tommy Nilsson-den tyckte jag mycket om på den tiden. Becca💕

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,

Mysigt med ljus

Ja sånt mörkt tyvärr 😟

nouw.com/soffiaz_85
Beccassida
Beccassida,

Tack fina! Jaa😘

nouw.com/beccassida
elinm
elinm,

Så fina ljus! 😊

nouw.com/elinm
Beccassida
Beccassida,

Tack🥰 alltid extra mysigt✨

nouw.com/beccassida