Lista

Här kommer min lilla "veckolista"

1,Godaste maten i veckan? Det jag lagade till mig själv igår var jättegott,även en kycklinggryta jag gjorde förra veckan,samt förstås "Salt och bryggas" fiskrätt i lördags!

2,Vad ser du fram emot under veckan som kommer? Att åka till Kph till helgen och helgen generellt ser jag fram emot!

3,Roligast under veckan? Trevligast hade jag iaf i lördags! Hela lördagen kändes bra,både solo och med Lisa:) Väldigt mysigt hela helgen med mina cats med💕 Och mina PW's var riktigt  härliga och bra/snabba i helgen!

4,Gillar du dina kollegor? Man kan inte "älska" eller ha ett starkt "intresse" för alla,men jag tycker om flera stycken här,försöker vara artig och proffsig oavsett vad.. Och umgås med några(inte många) privat.

5,Vad tycker du är tråkigast på ditt jobb? Att diska en stor disk tror jag.. Klä på en massa regnkläder/vinterkläder på flera små barn är inte heller jättekul..

6,Bästa med ditt jobb? Att jag trivs på min arbetsplats,att få en massa härliga kommentarer och värme från barnen,mixen med att vara både inne och ute under en dag:)

7,Vill du flytta? Både ja och nej.. En fin tvåa hade inte varit fel(nu har jag en stor etta) samtidigt älskar jag vår trädgård och att jag har balkong. Vi får se i framtiden..Vill inte flytta från Limhamn (solo) iaf! Trivs bra där.

Gotta go❤️ Becca

  • 126 visningar

Gillar