Lista

1,Bästa med helgen som var? Jag var väldigt nöjd med hela helgen❣️Och jag kan omöjligt välja en sak utan får ta några;) 1,Min lördag-att vakna upp till vacker/stilla snö och att promenera i den i 1,5h❄️ 2,Att äta sushi med Angie var jättemysigt! 3, fredagskvällen-att mysa med kul tv och att veta att man har hela helgen framför sig! 4,Njöt mycket av min söndagskväll också framför bra tv.


2,Vad ser du fram emot denna helgen? Helt klart Köpenhamn på lördag, och att bara vara ledig med mina finisar och ha myskvällar+promenad (om vädret tillåter.) Mello tid nu med-perfekt under denna kalla tid..!

3,Fem saker du har i ditt kylskåp nu? Ikaffe(oatly) kalkonpastrami, babyspenat,feta ost och smaksatt bubbelvatten ifrån ICA.

4,Hur är det med hjärtat? Man kan säga att jag haft det lite lindrigare med det under den senaste veckan-men vissa symtom har dykt upp plötsligt, och vissa dagar känner jag ingenting.

5, Vad vill du köpa nu? Lite smått i heminredning och några skönhetsprodukter b.la ifrån Rituals,Byredo och Smashbox.

6,Senaste köpet? Det var online (förstås) orkar inte gå i butiker.. En Clarins lotion som var nersatt med 50% och två prenumerationer-enbart för att man fick fina gåvor med (dagens tips!) Filorgas produkter är riktigt bra.. och prenumererar du på Femina så får du produkter därifrån. Prenumererar du på Amelia så får du Voluspa doftljus och handdukar på köpet;)

7,Vad ska du göra idag? Jobb till 17 sen hem/fixa lite/städ(tack att jag har en robotdammsugare!;) disk blir det med och ett bad+matlagning. Sen en mysig kväll. Morgondagen blir lång med jobbmöte på kvällen.. Mamma passar kisarna💕

8, Senaste irritationen? Det var på min katt.. han kissade på min robotdammsugare inatt/tidigt imorse.. inte så glad för det-men inget fel på dammsugaren👏🏼 Och lilla OR väckte mig och var pigg/väsnades vid 3.15 inatt..

9,Tror du att du är singel hela detta året? Ja det tror jag😉 Jag ser fram emot lugn och ro och att inte behöva ”tänka”på/engagera” mig i en man inför ledighet i påsk/sommar. Jag trivs bra i mitt egna sällskap nu. Jag vill umgås med vänner/familj,vill vara mycket med mina katter och njuta/känna mig glad-kunde inte det till 100% förra sommaren och under min ledighet-hade varit så mycket krångel och trist med relationer...

Gotta go🌷 Becca

  • 112 visningar

Gillar

Kommentarer