Förkyld och veckan

Tyvärr är jag hemma(igen) jag har ju känt mig lite förkyld länge nu och igårkväll blev det mer.. men hoppades orka jobba men nej.. en dag med energifyllda barn och utevistelse har jag ingen ork för idag.. fryser,trött,snuvig,tung i huvudet. Så jag är hemma och vilar(troligtvis imorgon med)

Gårdagen på jobb flöt på bra-trots att jag inte var 100% pigg.. Och några av ”mina ansvarsbarn” är såå förkylda så inte konstigt att man blir smittad.. På kvällen så blev det b.la Bachelor och tidigt i säng (igentäppt i näsan)

Denna veckan så har jag förutom jobb(hoppas kunna jobba tors el fre) en dinner date inplanerad på lördag med Rosita,det blir mysigt! Jag har även några paket att hämta. I övrigt så vill jag bara ta helgen som den kommer-med mycket egentid,handla,äta god mat,kisarna,promenader och fixa med/köpa nya julblommor till balkongen,(vill inte ha flera tider att passa denna helgen) Hade gärna promenerat i det kalla vädret idag-men det har jag nog ingen ork till..

Hoppas att du får en fin tisdag-jag ska mysa så gott det går framför tvn,tidningar och mobilen med kisarna,mat,frukt och gott te. Becca♥️

Bjuder på en adventsbild och snygg väninna+god middag för två år sedan🌟

  • 80 visningar

Gillar