Dating no-no's

Tänkte göra en lite kul lista på saker som ​jag inte blir intresserad av,som man ofta kan se på dating sights​,​såklart super individuellt vad man gillar men här är mina ​no no's ​både under daten-men mest vad killar visar av sig själva i text/bilder;)

1,​Killar som visar upp sin kropp för mycket på bilden-känns omoget,ytligt och väldigt ego. Går bort direkt och vet ni?! Alla tjejer gillar inte stora muskler;)

2,Killar som är väldigt pretto och snöat in på något specifikt och liksom vill "visa upp det för mycket" haha svårt att förklara denna punkten,men blir ointresserad av detta,då jag vill hitta en rätt enkel/jordnära typ som kan umgås och vistas i olika situationer/med olika typer av människor:)

3,Killar som skriver något halvkaxigt i sin presentation😳

4,Killar som inte kan tänka sig att bjuda på första daten,känns väldigt snålt och tråkigt..

5,Killar som nästan enbart skriver ner hur aktiva dom är.. Känns självupptaget och för mycket.. Kul om man är aktiv,men inte för mycket, och inte det viktigaste med en person..

6,Killar som startar sin presentation med ett klyschigt ordsspråk(går bort)

7,På själva dejten gillar jag en jordnära person som lyssnar minst lika mycket som han pratar,som är lugn,glad,ödmjuk,doftar gott och fräsch+glimten i ögat/charmen gör ​allt..🌟  ​​Becca PS senare kommer en "vanlig lista mer om Moi;)

  • 103 visningar

Gillar