Dagens

Idag är det tisdag,jag sov ok inatt men vaknar fortfarande ofta-p.ga värmen förmodligen.. Vi håller också på att svettas ihjäl här på jobb idag.. Vi har varit utomhus mycket,jag har haft min inskolning en stund under fm,och vi har ätit fisk/lax till lunch.

Igårkväll så blev det kycklingfärsbiffar med goda tillbehör,(no carbs.) och ”Halv åtta hos mig”+lite av ”Fråga doktorn”. Ikväll så blir det likt igår gällande middag (har biffar över) sen blir det en dusch av håret ,vattning av balkongblommor samt mys med mina fina katter. Jag tror att ”Morden i Sandhamn” börjar på fyran ikväll.

Orsakullan frågar idag om komedier? Och jag brukar gilla komedier..- av det roliga slaget och inte alldeles för förutsägbart eller för ”tramsig” romantik.. Ha en fortsatt fin tisdag! Becca💕

En av mina många balkongblommor som tagit lite fart igen-tog fotot 7.15 imorse(19gr redan då,nu säkert 28;) innan jag rusade mot min buss.. Och min lilla Lily för ett år sedan (jag hämtade henne i slutet av sep förra året) Vill ni ha en rolig lite hundaktig kise så välj ragdoll(fast adoption är en bra gärning det med)

  • 59 visningar

Gillar