6 juni

Hipp hipp hurra för Sverige-tänk så priviligierade många av oss är att vara födda just här🙏🏻I år hade vi dock lite otur-6 juni=en lördag..;)

Jag gick och la mig tidigt igår,jag märker att jag sover mycket med tanke på att jag varit hemma och tagit det lugnt hur länge som helst.. men så är det väl när man har/haft mycket värk etc.. Igår kände jag knappt av min värk -men idag gör jag litegrann,så jag tog nyss värktabletter.

Idag så ska jag iväg till DMH igen för att lägga i några ljusa slingor till-jag var ju där förra lördagen och är nöjd men vill känna mig lite ljusare framtill,det piggar upp mitt ansikte med lite kontrast. Men det blir ett snabbt besök i jämförelse med sist och en ganska lång promenad dit och hem👏🏼 Hoppas slippa regn och storm!

Sen prata lite med Angie och kanske få lite mer ordning här hemma+gå igenom garderob(har inte mkt sommarkläder..🧐) för idag är det ingen sol och det har regnat som bara den.. Och jag som glömde ta in sittdynor och kudde från balkongen inatt..💧

Nu lite till av Nyhetsmorgon och lite att äta innan det är dags att fixa till mig lite! Kanske lista sen.. Becca🌸

Jag på balkongen igår med nytvättat hår,en påse med små presenter: lite vin,choklad,blommor och hudvård till min vän Pernilla som fyllde år igår💐 Och världens godaste.. stora räkor i Cannes!

  • 82 visningar

Gillar