40 år!!

På det stora hela så var det lyckat igår! Det blev väldigt stressigt för mig och Angie att fixa allt på ett par timmar..Vi hade velat hinna fixa mer mat-men positivt att det gick åt och att folket tyckte om det! Jag hann inte fixa mitt hår(som såg hemskt ut) min blus-alldeles ny gick sönder..:/ Min mamma ville styra en del och jag blev irriterad😅 Ja det var det negativa-som inte betyder något idag!

Nästan alla som var inbjudna kom!! En underbar mix av avslappnade människor:) Väldigt fina presenter,blommor och bubbel! Vackra ord.. en tavla som en gammal vän gjort blev jag väldigt rörd över,generellt var jag såå rörd över allt.. En känslig själ,mycket som hänt på sistone och kanske pms (ska ha M närsom) kan förklara att jag blev lite väl känslosam!

Jag fick spa till Ystad Saltsjöbad av Angie🙏🏻 1000kr i presentkort på en massa ställen av några fina kollegor. Presentkort hos Suela,smycken och en robot dammsugare av mamma-(bra för mig som inte är en städerska! ) Hudvårdsprodukter som doftade riktigt gott,presentkort på en restaurang och mycket mer!

Jag har fixat med paket/och allt under dagen,och sociala medier förstås;) Snart dags att fira mamma i trädgården med b.la bubbel🥂

Förutom lite trädgårdshäng,så blir det lite städ idag och relax. Hoppas du får en fin dag och att du kan fira din mamma! Becca💗

  • 253 visningar

Gillar