Hemma i Gislaved nu. Så himla mysigt att komma hem till massa snö. I Halmstad har det knappt kommit något och ska det ändå vara kallt kan det lika väl finnas snö på marken. Syrran passar två sötnosar över helgen så det lär bli mycket mys och promenader.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag och Carro bokade in oss på Power idag, ett pass med fokus på hela kroppen. Efter det var det mingel för oss tjejer. Aim'n hade modevisning också men de missade vi.

Likes

Comments

Vilken fin dag! Solen skiner äntligen här i Halmstad. Blir så när det är jävligt kallt ute dock. -2 just nu men det ska bli kallare i helgen och nästa vecka upp mot -6. Vill bara dra på en långsemester just nu. En månad i ett varmt land tack. Bali lockar mig eller Kroatien i sommar. Inget planerat, kanske blir det en sista minuten.

Likes

Comments

Så det inte smakar för mycket spenat, smaka av.
Nyttig och god smoothie.
✨ En apelsin
✨ Lite kokos
✨ Fryst mango
✨ Babyspenat

Likes

Comments

Det här med träning alltså. Motivationen kommer och går hela tiden. Jag vill träna fyra gånger i veckan vilket jag också oftast gör. Men just nu finner jag ingen motivation. Vill egentligen bara krypa ner under täcket och kolla på en serie eller bra film när jag kommer hem från jobbet. Det är dessutom väldigt kallt ute vilket gör mig ännu mer omotiverad. Då jag jämt fryser. Men vill man bli nöjd innan beachen så måste man ge järnet nu.

Likes

Comments