Har börjat dagen med nationella prov i engelska och slutade skolan vid halv ett! Härlig dag så här långt iaf. Sitter nu och kollar på "My Big Fat Greek Wedding" För att skriva en sida om kulturkrockar. Helt ok det också! 

Senare är det möte inför morgondagens händelser! Ska bli roligt att hitta på något större. Det är ju UKM, Ung Kultur Möts, imorgon vilket är som en stor kulturell tävling. Där kan man vissa sina dolda talanger eller bara titta på andras talanger! Lite som programmet Talang...

 

Efter mötet är det dags att åka vidare till Madde. Fick även veta att vi som är elev ambassadörer ska åka till köpenhamn nästa vecka ska faktiskt bli riktigt roligt. Känner även att det inte finns tid för träning men kanske blir det en lite promenad ikväll iaf. Man vet ju aldrig. Det är helt okej att ta en paus och låta bli att träna någon gång ibland! det är man värd!  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 

Har lyckats med det omöjliga! Lyckades          komma   upp imorse för att gå ut och springa.       Blev en liten runda iaf på 20 minuter. När man kommer på det faktum att första lektionen är      inställd an man lika gärna ta sig ur                    sängen och gå ut! 

 

 

Senare blir det möte som vanligt och wii       spelande med Carro. 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Har inte skrivit något inlägg på ett tag men nu ska jag börja skärpa mig! Likadant med träningen! 

Den bästa motivationen är att se resultat och att nå mål! Börjar man med ett mål för att sedan se skillnaden och bli ännu mer taggad att kämpa vidare kommer man i mål!!

 

Sommaren är snart här och det är ett av mina mål att vara stolt över mig själv i bikini. Visst är man redan det men mer vältränad ser jag inte som ett problem. Så fort man gör något ska man tänka på kroppen man vill ha i sommar. Som när du äter den där extra choklad biten eller är ute och går. Att inte äta sånt man egentligen inte behöver eller att öka tempot på promenaden till en jogging tur kanske? 

Jag ska iaf börja kämpa nu och ta mig ut på en PW/jogging runda. Tänkte börja med intervall mellan PW och jogging för att komma igång igen. Blir antingen på 1km eller 0,5km intervaller med lite styrka och stretching efter. 

 

 

Likes

Comments

Har idag efter att åkt in till stan tagit en promenad. Fick bli en annan vända idag ned till stranden. Går man själv får man själv bestämda runda så enkelt är det! haha nej men brukar göra det ändå! :) 
 
 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Behövde inte ställa klockan imorse utan vaknade vid 9 ändå. Härligt att få sova ut lite! Lyckades även ta mig ut en kvart efter. Så nu är jag fortfarande ute i det vackra vädret! Inte ett moln på himmelen och solen lyser härligt! Blåser lite dock men ska inte klaga kunde ju faktiskt varit värre såhär på morgonen!
Likes

Comments

Har idag funderat väldigt mycket över vad som kommer hända i framtiden. Men har efter ett tag kommit fram till att inte tänka så mycket på det! Jag anser att min framtid är nu och bara det närmaste året är framtid. Precis som att allt ifrån gårdagen och bakåt har varit. Okej nog med det filosofiska för idag! 

Känner det i nästan hela kroppen att jag gymat på ett tag. Har tränings verk i ryggen bl.a.  vilket känns riktigt rejält! Men nu är det dags att gå på intervallflex med Madde om en stund för att sedan skynda vidare till bussen hem! 

Likes

Comments

Har kommit upp väldigt tidigt idag även om man börjar väldigt sent! Men det tack vare Olivia som ska med bussen klockan 7... Ja så går det när det tar en timme att komma till skolan medan man själv bara har några minuter. ska i allafall åka bort till Friskis och träna lite. Har fortfarande lite ont i foten men det gick bra på afropasset igår så ska nog göra det idag med! Kommer då inte träna konditionen och kommer heller inte att cykla dit så ska det nog gå bra! 

 

 

Likes

Comments

Helt okej dag även om den inte blev precis som man planerat! Skulle gått en lång promenad med Madde i förmiddags men så blev det inte riktigt! Jag lyckades nämligen skada foten igår på step passet. Men det känns mycket bättre nu så blir ett afrodans pass senare ikväll! Har till och med lyckas lura med mig en vän att hänga med mig och Madde dit. Hoppas inte det blir värre med foten sen bara! Men jag kämpar på! Känns ju så otroligt gött att börja träna igen efter förkylldningen och allt annat som hänt det senaste!  
 
 
Har även nyss kommit hem ifrån min franska lärare som lärt oss att göra crêpes idag. Riktigt god lektion iaf! inget man vill missa. Var lite klugit måste jag säga men man fattade rätt snabbt. Och det är inte som med pankakor alls för här gäller det verkligen att vara snabb ibland! 
 
 

 

Bestämde mig för nutella och cocos vilket blev riktigt gott men väldigt sött!

Likes

Comments

Känner att energin börjar sjunka och med det mindre motivation! Men jag kom upp ur sängen denna kalla morgon och tog mig ut för en joggingrunda. Gick upp lite tidare än vanligt bara men det är inte så jobbigt när man ändå inte börjar inte skolan fören 09.30. Inte för att skylla på allt annat men har dom senaste veckorna inte hunnit eller orkat träna. Började med lov då jag passade på att ta det lugnt och åka hem till skogen. Veckan efter det var det mycket i skolan och annat. Sedan var jag ju i Barcelona i en vecka men var då ute och gick väldigt mycket. Denna veckan som gått har jag varit väldigt förkyld och inte kunnat träna. Var dock på ett step pass förra måndagen innan jag blev sjuk. 

 

Känner verkligen att denna veckan börjar bra!! Har ju nu precis varit ute och joggat (gått). Efter skolan blir det ett step pass och imorgon om jag har tid blir det ytterligare ett pass. Men då afrodans som dom kallar det på friskis. Hoppas även på lite styrka på gymet på onsdag och intervallflex på torsdag. Sedan ska jag tillbaka hem till skogen! mysig mysigt. 

 

Motivation is what gets you started

Habit is what kepps you going

 

Motivation är det som får dig att börja och vana är det som får dig att forsätta.

 

Motivationen finns där men vanan jobbar jag på!

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments