Idag var vi i Bungenäs, vilket är typ mitt favoritställe här på Gotland. Det är så coolt så jag håller på att smälla av varje gång jag kliver in där.

Det är ett gammalt militärt område. Det har alltså varit stängt för allmänheten förr i tiden och varit hemligt, just för att militärerna tränade och gjorde övningar osv där. Men för ett par år sen öppnade stället, då har det fixats och donats där inne. Man har byggt hus, öppnat hotell och restauranger. Men man har bevarat alla gamla hus och byggnader.

Så det här stället är min absoluta favoritplats. För jag tycker det är så coolt. Det är så sinnessjukt ballt tycker jag. Jag är ju väldigt intresserad av det militära och historien bakom det. Så att platsen har så himla mycket historia och att det har bevarats är något jag tycker är så läckert, spännande och intressant.

Man går igenom en grind. Längre fram finns det cyklar man får låna, som militärerna använde under den här tiden (!!!!) som har rustats upp. Bara det?! Hur coolt som helst.

Sen cyklar man in på området. Det är så enormt. Och det är så ball miljö bara. Kan typ inte sätta ord på det. Matsalen där militärerna åt i finns kvar. Skyltar som visar vilka vägar som går var finns kvar. Men ni hör ju!!

På restaurangen som ni ser här ovan har helt OTROLIG mat. Den restaurangen öppnade för typ 5-6 år sen och det är så satans.jävla.gott.

På vägen hem från Bungenäs så åkte vi förbi Rute och köpte bröd. Det stället är absolut med på min top 5-lista av favoritställen. Man blir typ lugn av att åka dit och sätta sig där och käka frulle på morgonen när solen skiner.

Sen kom vi hem och jag hann ligga en stund i solen.

Älskar hur man inte behöver bry sig på semestern. Idag åt vi middag klockan halv nio och började kolla på en serie klockan halv tolv. I vår familj är det inte ofta det händer då vi är en bunt pensionärer här, som brukar somna klockan tio och går upp klockan sju. Nu sover vi ut, skiter i att tvätta håret och äter när & vad vi känner för.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Aa hörrni!! Jävlar. Nu har vi varit här i en vecka och jag njuter till fullo.

Nu har det bra vädret verkligen kommit. Vi hade vår första strand-dag igår, och idag står det exakt samma sak på schemat.

Har bränt mig lite i ansiktet men annars är allt bra med mig. Sover till klockan 10 och behöver liksom inte bry mig. Det är sommar det!!

Likes

Comments

De enda fina bilderna jag tog med min telefon på midsommar. Resten är bara massa fula bilder på släkten hahaha, men såna bilder behövs också ;)

Vi var på Coldplay!!! I Götet!!! Och det var helt.jävla.fantastiskt!!! Trots regnet..

Efter Coldplay hände inte så mycket mer förutom att jag jobbade, jobbade och jobbade.

Efter ett nattpass mötte jag upp mamma här i Sundbyberg och käkade lunch på käraste Mathilde. Instavänligt ställe det där ;)

Sen hände typ det mest fantastiska. Träffade Jens Hultén, SETH RYDELL!!!!! Jag trodde jag skulle smälla av. Det här är sååå coolt. Han är ju så grym. Syns det att jag blev som ett barn på julafton heheheh.. Försökte hålla mig lite cool men vetefan vad som hände haha!

Likes

Comments

Hejhejhejhejhej vänner!

Idag är en helt fantastiskt bra dag! Jag går nämligen på semester om 3 timmar. Har haft natten på jobbet och snart är det slut. Är helt överlycklig över detta!!!

Idag ska jag och Niklas till grönan för att fira in semestern lite. Känner att det är en grym start! OOOOOCH imorgon händer det bästa på hela sommaren; vi draaaar till gooootlaaand!! Är high on life just nu. Ska bli så otroligt skönt så jag vet inte vaaaad. Helt underbart!!

Likes

Comments