HEJSAN SVEJSAN!

Nu var det ett litet tag sen. Jag har hunnit komma hem från Gran Canaria, jobbat, dra på mig en ordentlig förkylning och jobbat lite till.

Men imorgon är det midsommar!! Trevligt ju. Jag jobbar till klockan tre och tar då bilen ut till Ekerö där midsommarfirandet fortsätter. Har verkligen INGEN ANING om vad fan jag ska ha på mig. Man vill ju vara somrig, och typ, söt? Gullig? Aa. Nåt sånt. Jag är ju inte särskilt "gullig" av mig när det kommer till kläder haha, så jag har ju absolut INGET sånt i min garderob.. Hm.. Får se hur jag löser det. Kanske svänger förbi mallen på vägen och köper mig nån fin blus?

Först tänkte jag att jag kanske tar min dundercoola jeansväst som är på bilderna. Men näe, den får vänta. Men jag lär nog definitivt ta med mig den till Göteborg på söndag! Då vankas det Coldplay-konsert på Ullevi och jag är så taggad så jag dör!!!!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nämen hejhejhej!!!

Nu sitter vi här på balkongen på Gran Canaria. Helt fantastiskt. Hotellet är toppen och det är varmt och skönt. En promenad bort på ca 15 min finns restauranger, affärer, glassbarer och spel-ställen osv.

Det är vi och pensionärerna här på hotellet. Men det gillar jag! Det är lite trygghet för mig känner jag. Jag vill ju själv gå runt sådär när jag blir gammal. Gå där och hålla om Niklas arm och gå ner och ta ett dopp i poolen. Längtar typ dit. Åh!

Likes

Comments

Hejhejhej!

Sveriges nationaldag idag. Grattis Sverige. Eller vad säger man? Vetefan. Vi har iallafall varit här i Sumpan och gått på nationaldagsfirande, med våran granne och hennes söta hund. Mycket trevligt må jag säga! Nu ligger vi helt utslagna i soffan.

Imorgon drar jag och mina systrar till Gran Canaria, satan vad skönt det ska bli!!! Har tyyyyyp packat klart. Har lite mer smågrejer att packa ner. Ska bli så in i helvete najs med lite sol och värme!

Likes

Comments

Haha, väldigt rolig bild på morsan jag fångade häromdan! Lycklig över att få fixa med blommorna på balkongen.

Halloj!
Idag står inget annat än jobb på schemat. Ska gå om nån timma och jobbar till kl 20 ikväll. Direkt efter jobbet ska jag ner till källaren och hämta resväskan för att börja packa väskan lite. För har fullt upp både imorgon och på tisdag, och på onsdag drar vi ju! Underbart!

Likes

Comments

Hejsan svejsan på er!

Har jobbat de senaste dagarna och i helgen njöt jag sönder av vädret. Vi drog till Linneas pool!! Överlycklig var jag över att få bada i pool. Har längtat så efter det. Man badar ju bara i pool när man är utomlands annars.

Men idag står jobb på schemat. Börjar kl 15 och slutar vid 10 imorgon bitti. Imorgon ska det tydligen vara bra väder också så det passar ju rätt bra att gå hem och lägga sig på balkongen! Pressa lite dom sista dagarna innan jag och syrrorna åker till gran canaria!! Weho!! Är i princip helt klar, förutom att jag måste växla pengar.

See u!

Likes

Comments