Häromdan när jag och Niklas käkade middag på The Public i Sundbyberg. Så mysigt!

Jobbar, jobbar och jobbar som vanligt.
Men är äntligen ledig en dag nu!! Weho!
Ligger här sömnlös för en granne har på sin tv så högt att jag hör in till mitt rum...

Men imorgon står Mall of Scandinavia, samt en lunch med min syrra på schemat. Sen ska jag käka middag hos mina kusiner. Chili con carne! Ååh! 👌🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har aldrig riktigt varit för rosa. Tycker mest det är fint att ha i hemmet, en puderrosa kudde typ. Kanske nån rosa detalj i någon tavla osv. Men blått har jag alltid dragits till mer!

Menar, titta bara på dessa bilder?! Så fint! Blått/grönt/grått, tummen upp för det.

Ligger vaken mitt i natten och tankarna går i ett. Mycket att tänka på och att göra framöver. Försöker tänka på annat genom att kolla in massa inspiration på Pinterest. ÄLSKAR den appen!

Likes

Comments

Saknar detta så mycket så jag snart spricker!
Någon dag bor jag där.
I en gullig liten lägenhet innanför muren.

Likes

Comments

Simpel skjorta, vintage Levi's jeans och någon galen jävla jacka över detta. Nåt som sticker ut bara! 👌🏼

Nu är det jobb som gäller. Sen ska jag nog bara hem och ta det lugnt en stund innan jag ska försöka pallra mig till gymmet.

Likes

Comments

Herregud vad jag har för mig hela dagarna! Min vardag just nu är: jobba, träna, sova. Är faktiskt väldigt trött, men är samtidigt så laddad!

Hela min vakna tid just nu handlar om polishögskolan. Jag satsar allt på det och vill verkligen komma dit. Trodde aldrig jag skulle brinna för detta så mycket som jag faktiskt gör.

Så till alla som inte tror på mig: Watch me :-)

Likes

Comments

Mitt rum! Har möblerat om lite och köpt lite nya kuddfodral osv. Men har andra planer för mitt rum! Vill få in lite mörkt i mitt rum och få det lite mer mysigt. Mitt rum är så otroligt ljust ändå med vita väggar, ljust trägolv och två gigantiska fönster.

På väggen ovanför sängen är jag sugen på att ta bort tavellisten och smälla upp lite tavlor, och istället flytta tavellisten till den vita tomma väggen (den bilden där tavlan står på golvet).

Samt där jag har min fåtölj: den vill jag ta bort och ställa dit en stilren och enkel klädstång (helst en lite mindre/smalare) och ställa en simpel stol vid den. Helst en fin trästol, med en mer kastanj-brun färg.

Tänker även att man kan göra det lite mörkare genom att köpa typ mörkgråa linnelakan till sängen och sånt!

Likes

Comments

Hängde idag med tjejerna, vilket behövdes! Har knappt träffat dom på senaste, då vi alla börjat jobba som dårar igen efter semester eller börjat plugga. Då blir det tyvärr så! Alla jobbar så olika tider också.

Men idag hängde vi, köpte massa gott och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Alla delade med sig om sina tankar och idéer som vanligt. Fasiken, vad fina vänner jag har!

Likes

Comments

Mitt rum. Rosa är jättefint att ha i sitt rum - men jag har lite för mycket. Det blir för "flickigt" och det gillar jag ej. Jag har det för ljust i mitt rum också.

Så som bilderna ovan vill jag ha det! Så nu har jag köpt lite blått till mitt rum, ska även försöka hitta nåt riktigt snyggt lakan i linne, en mörkt lakan. Vill även få in lite mer trä. Eller iallafall lite kastanj. Vill byta ut min vita fåtölj (som jag aldrig sitter i ska tilläggas) och sätta dit en snygg stol samt en liten klädstång.

Tror det blir bra!

Likes

Comments