Ja, nu händer det äntligen! Jag och Niklas flyttar in i vår första lägenhet om lite mer än en vecka! Det känns helt jävla underbart måste jag säga. Lite separationsångest, det är ju ändå första flytten.. Men det ska också bli så himla kul. Med tanke på hur länge vi har velat flytta också!

Men det hela började i kanske augusti. Då fick både jag och Niklas lånelöfte och vi visste att vi kunde börja leta lägenhet på riktigt. Den 3 september gick vi på MASSA visningar. Vi gick på 6 stycken bara den söndagen. Och vi gillade alla utom en. Så vi budade alltså på 5 lägenheter. Och vi skulle kunna tänka oss att bo i alla lägenheterna. Inga konstigheter.

Sen återstod ju bara den svåraste delen av allt när man ska köpa lägenhet, att vinna en jävla budgivning. Och jag och Niklas valde att köra lite skrämseltaktik. Vi la det första budet på i princip alla lägenheter, och då la vi väldigt mycket högre direkt. För att markera att vi ville ha den. Vi la faktiskt det högsta vi kunde lägga.

Redan på måndagen fick vi höra att i princip alla lägenheter var borta för vår del, någon hade budat över oss. Och vi kunde ju inte buda högre eftersom vi hade lagt vårt tak. Så vi började kolla nya lägenheter på Hemnet och började planera för nästa helgens alla visningar vi skulle gå på. Det bara ramlade ut lägenheter i början av september.

Men på tisdagen så fick vi ett samtal av en mäklare från en av lägenheterna vi hade budat på. Han berättade att budgivaren som budat över oss hade dragit sig ur och att vi nu igen hade det högsta budet på den lägenheten. MEN säljaren ville inte sälja till oss för det budet vi hade lagt. Så mäklaren sa att om vi lägger 100 000 över så är den vår och vi skulle få skriva redan på kvällen iaåfall. Men jag och Niklas hade ju lagt det högsta vi kan lägga. Så vi sa bestämt att vi inte ville lägga högre, utan vi har kvar det budet vi redan lagt några dagar tidigare. Både jag och Niklas fick intrycket av att dom hellre väntar tills någon annan kommer och budar över.

Men på onsdagen hör mäklaren av sig igen och säger att vi får den för det budet vi lagt om vi skriver på redan ikväll. VA?! Vi som var så inställda på att den var borta. Helt sjukt. Jag står alltså på jobbet när jag får höra detta. Jag måste ringa Niklas i panik för att höra vad han tycker. Jag ville jättegärna ha den här lägenheten. Efter några om och men så sa vi JA till mäklaren och vi skrev på sen på kvällen. SHIT vilket lyckorus vi fick!!!!!!

Vi fick lånelöfte i augusti. Den 6 september skrev vi på lägenheten. Och när vi skriver på, får vi veta att det är inflyttning redan den 5 oktober. Alltså knappt en månad efter. Det har gått så sinnessjukt fort det här!! Helt sjukt. Så nu har hjärnan gått på högvarv här, där man tänker på allt som man måste tänka på. Allt praktiskt man måste köpa för att man ska kunna bo i ett hem, all inredning (min favorit-sysselsättning!!!!) och att man nu ska planera för middagar, städning, tvätt osv osv osv.

Det ska bli så jäkla kul!!! Och vi är så glada för det här!!! Nu börjar flytten närma sig. Jag har börjat packa lite här hemma. Och vi börjar även planera för en Inflyttningsfest!! Ett måste!

SÅ GLAD ATT JAG SPRICKER!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Ojojoj, nu har det hänt grejer. Jag har för det första blivit sjuk.. bajstråkigt. Mamma är också sjuk, så vi båda ligger här hemma i soffan och halvsover. Det går massa sjukdomar på jobbet just nu, både hos barnen och personalen. Så tror att jag fått nåt skit därifrån.

Igår hade vi också lite släktkalas här hemma. Alla småkusinerna kom och det var fullt röj här kan man säga.

Jag går igenom en liten slags "framtidskris" i min lilla skalle just nu. Jag har fortfarande en väldigt tydlig bild om vad jag kommer sluta någonstans och vad mitt mål är och min största dröm. Men jag ser att det är någorlunda lång tid kvar tills dess. Mina polisplaner. Men vad jag ska göra innan det, är grymt oklart för mig just nu. Snurrigt i skallen, det kan jag lova.

En annan väldigt trevlig nyhet är att jag och Niklas ÄNTLIGEN har köpt lägenhet ihop!!! Är så lycklig på den fronten att jag spricker. Ska berätta om det mer specifikt framöver!

Likes

Comments

Hallååååå alla.
Har nu jobbat en vecka efter semestern och imorgon börjar nästa. Idag står det bara VISNINGAR på schemat. Vi ska på typ 6-7 stycken idag. Man lär ju vara helt slut sen. Nu hoppas vi att vi faller för någon och känner att vi vill buda!!!

Likes

Comments

Hemkomna från Kreta och tillbaka till rutinerna igen. Idag är det söndag och jag har faktiskt inte en sån farlig söndagsångest. Jag tycker om att komma in i rutiner, jag mår bra av det och behöver faktiskt det.

Det har hänt en hel del här senaste tiden och det kommer förändra mycket framöver. Jag hoppas bara att allt går vägen, för då är fan allt komplett. Och det var längesen jag kände så.

Likes

Comments

Godmorgon på er. Det är måndag och jag ska strax åka till jobbet. Jobbar måndag, tisdag och onsdag denna vecka, sen drar vi till Kreta i en vecka!!! Ska bli helt underbart. Ville ba flika in. Hade!

Likes

Comments

Nu är vi tillbaka i Stockholm igen. Jag kom hem i torsdags kväll och resten av familjen kom hem i lördags. Sen dess har jag hunnit vara på brunch, haft en kväll ihop med massa vänner och även köpt ny mobil.

Gjorde slut med Apple den här gången, är numera en Samsung-ägare! Hittills känns den grym!

Idag kommer man tillbaka till verkligheten. Idag har jag min första natt efter semestern. Känns skönt att komma tillbaka till rutinerna faktiskt. Den här veckan är mina pass lite olika. Men på måndag börjar jag heltid på mitt ena jobb, vilket känns GRYMT! Ska bli så skönt att få "normala" tider. Alltså måndag-fredag, ledig på helger och nätter. Sen har ju vi en vecka i Kreta att se fram emot! Så det känns bra att börja jobba nu, sen få en sista semestervecka i värmen!

Likes

Comments

Idag var vi i Bungenäs, vilket är typ mitt favoritställe här på Gotland. Det är så coolt så jag håller på att smälla av varje gång jag kliver in där.

Det är ett gammalt militärt område. Det har alltså varit stängt för allmänheten förr i tiden och varit hemligt, just för att militärerna tränade och gjorde övningar osv där. Men för ett par år sen öppnade stället, då har det fixats och donats där inne. Man har byggt hus, öppnat hotell och restauranger. Men man har bevarat alla gamla hus och byggnader.

Så det här stället är min absoluta favoritplats. För jag tycker det är så coolt. Det är så sinnessjukt ballt tycker jag. Jag är ju väldigt intresserad av det militära och historien bakom det. Så att platsen har så himla mycket historia och att det har bevarats är något jag tycker är så läckert, spännande och intressant.

Man går igenom en grind. Längre fram finns det cyklar man får låna, som militärerna använde under den här tiden (!!!!) som har rustats upp. Bara det?! Hur coolt som helst.

Sen cyklar man in på området. Det är så enormt. Och det är så ball miljö bara. Kan typ inte sätta ord på det. Matsalen där militärerna åt i finns kvar. Skyltar som visar vilka vägar som går var finns kvar. Men ni hör ju!!

På restaurangen som ni ser här ovan har helt OTROLIG mat. Den restaurangen öppnade för typ 5-6 år sen och det är så satans.jävla.gott.

På vägen hem från Bungenäs så åkte vi förbi Rute och köpte bröd. Det stället är absolut med på min top 5-lista av favoritställen. Man blir typ lugn av att åka dit och sätta sig där och käka frulle på morgonen när solen skiner.

Sen kom vi hem och jag hann ligga en stund i solen.

Älskar hur man inte behöver bry sig på semestern. Idag åt vi middag klockan halv nio och började kolla på en serie klockan halv tolv. I vår familj är det inte ofta det händer då vi är en bunt pensionärer här, som brukar somna klockan tio och går upp klockan sju. Nu sover vi ut, skiter i att tvätta håret och äter när & vad vi känner för.

Likes

Comments

Aa hörrni!! Jävlar. Nu har vi varit här i en vecka och jag njuter till fullo.

Nu har det bra vädret verkligen kommit. Vi hade vår första strand-dag igår, och idag står det exakt samma sak på schemat.

Har bränt mig lite i ansiktet men annars är allt bra med mig. Sover till klockan 10 och behöver liksom inte bry mig. Det är sommar det!!

Likes

Comments

De enda fina bilderna jag tog med min telefon på midsommar. Resten är bara massa fula bilder på släkten hahaha, men såna bilder behövs också ;)

Vi var på Coldplay!!! I Götet!!! Och det var helt.jävla.fantastiskt!!! Trots regnet..

Efter Coldplay hände inte så mycket mer förutom att jag jobbade, jobbade och jobbade.

Efter ett nattpass mötte jag upp mamma här i Sundbyberg och käkade lunch på käraste Mathilde. Instavänligt ställe det där ;)

Sen hände typ det mest fantastiska. Träffade Jens Hultén, SETH RYDELL!!!!! Jag trodde jag skulle smälla av. Det här är sååå coolt. Han är ju så grym. Syns det att jag blev som ett barn på julafton heheheh.. Försökte hålla mig lite cool men vetefan vad som hände haha!

Likes

Comments