Header

My Life as Bexxon

Herregud vilken helg!
Jag har seriöst gjort så mycket samtidigt som jag bara har tagit det lugnt och försökt komma ihåg att inte göra allt på en gång så jag inte orkar göra ett skit efteråt i ett par dagar. Har ätit gott, utnyttjat att det har varit bra väder, träffat lite nya människor mer om det en annan dag helt enkelt. Man kan säga att jag har försökt utnyttjat dessa dagar till max och nu ska vi avsluta den här helgen med en bit kladdkaka och kolla klart på filmen vi somnade ifrån igår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Jag har alltid haft höga krav och höga ambitioner när det gäller mig själv. Jag menar verkligen ALLTID. Fick höra i slutet av högstadiet och hela min gymnasietid att jag ska sänka kraven på mig själv och att det räcker helt och hållet med att få godkänt och inte MVG eller A i alla ämnen. Någonstans har jag alltid haft en kämparglöd och nu när jag är sjukskriven är det så frustrerande, jobbigt och framförallt en utmaning att inte kunna prestera på topp hela tiden. Detta är seriöst bland det värsta som finns! Att säga till sig själv att jag duger även om jag inte har uppfyllt ett enda mål som jag satte upp när jag var liten. Jag är inte stridspilot, gick inte ut gymnasiet med högsta betyg och jag har inget välbetalt jobb eller studie. Istället så kämpar jag dagligen med en nerv i min mage som gör att jag har extremt ont i stort sett konstant. Jag måste försöka leva med den smärtan och försöka hitta olika vägar till att ens få ett vanligt liv till att existera och fungera på något sätt. Jag ligger seriöst de flesta dagarna i min säng på grund av smärta och kan inte röra mig. Det var inte verkligheten som jag såg framför mig en gång i tiden.

Någonstans så måste vi få tid för att ta tag i oss själva när vi är sjuka och få acceptera det. Utan allas åsikter om att du inte verkar vara sjuk för att du äntligen har fått en bra dag. En dag efter flera dagars misär i sängen.
Någonstans måste omgivning skaffa större förståelse och faktiskt inse att allt inte alltid är en dans på rosor.
Någonstans måste vi alla sänka kraven på människor runt omkring oss och istället se de bra stunderna.

Våga gå din egen väg, våga ta den tid det behövs för dig, för det finns absolut ingen viktigare än du själv!
Vad du än gör så glöm aldrig av det!

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Denna magiska laxsallad kan jag tänka mig att äta varje dag! Sånt här man hinner med när man sitter och väntar.
Nu ska vi röra oss vidare så vi hinner hem i tid.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Godmorgon på er!
Gårdagen var fylld av aktiviteter, allt ifrån att åka och mysa ute vid vattnet med fika och endel sol till att avsluta kvällen med att ta bilder när ändå ljuset var perfekt. Jag inser att jag verkligen behöver ha de där dagarna för att fylla mig med energi trots att hela kroppen skriker nej dagen efteråt. Den här dagen bjuder på äventyr den med plus endel smärta antar jag.. Så mitt liv är, en massa smärta som man klarar oavsett vad tills kroppen säger stopp. Kan säga att morgondagen kommer jag inte att kunna röra mig en millimeter på flera timmar. Men det tar jag med ett leende efter att ha suttit och njutit helt fantastisk helg hittills.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Denna fredagen har jag åtminstone firat mina framsteg för dagen. Höstens planer är förhoppningsvis någorlunda klara, en del jobbiga samtal är gjorda i veckan och min hjärna har gått i dvala efter allt det här. Därför bestämde vi oss för att äta tacospaj, dricka varsin cider och självklart är det alkoholfritt som gäller för mig och sen lyxa till det med jordgubbar doppade i nutella. Riktigt gott tyckte vi båda att det va!

Nu blir det att sätta på nästa film och fortsätta mysa ner mig i mitt favoritmjukisset från Polo Club.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Att få vakna upp med personen man älskar bredvid sig och som tillslut lägger sig och håller om en är det bästa som finns. Känslan av att i den här lilla världen så kommer inget ont åt oss och att man kan ligga där i timmar utan problem. Önskar att man kunde få göra det varje morgon och slippa verkligheten för en stund till och sen somna om en stund till och återvända till drömmarnas värld. Det är lyx om något!Likes

Comments

Inredning, My Life as Bexxon

Något jag verkligen älskar är snittblommor!
Finns det något bättre än en fin bukett hemma? Enligt mig så nej, jag ÄLSKAR det för att ett hem känns så mycket mer inbjudande. Dessa buketter har snart stått sig i två veckor och då blir jag ännu lyckligare.
Nu väntar jag bara på att tulpanerna ska slå ut här hemma.

Likes

Comments

My Life as Bexxon

Äntligen hade jag en bra dag idag. Kan vara för att jag känner mig brun och snygg, fått sminka mig och göra iordning mig. Känns konstigt att känna att med en jävla massa värktabletter så kan jag gå och röra mig hyfsat bra. Kanske är det ett tecken på att det finns ett ljus i tunneln?

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw