Igår (valborg) var jag och älskling hemma hos håkan och louise och grillade osv. Var jätte mysigt! Idag har jag och daniel ätit massa onyttigt och ikväll ska vi kolla på serie och äta ännu mer :) gått på stan med mamma och ätit på churchillarms (stavas?)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Putsade älsklingens bil för någon dag sedan så första bilden visar skillnaden☺️ nu ska jag, farmor, älskling och min lillasyster äta på resturang och mysa💕 har även bakat ananaspaj👍
Likes

Comments

Idag var några i klassen på victoria brandstationen och var markörer för ambulansen i Uppsala☺️ var jätte kul men kallt! Vi fick ha låtsas blod och sår osv:)

Likes

Comments

Idag har jag haft idrott på fyrishov, vi hade trippelboll :) as kul att spela fotboll igen! Man kanske ska spela fotboll igen! Jag ska börja på volleyboll i sommar, fotboll kanske också tillkommer!
Likes

Comments

De är 139 hela dagar kvar till jag är 18... Känns som en evighet tyvär ... Hatar att fylla ganska sent :/


Likes

Comments

Suttit varje dag till 4 även fast vi slutade 12 igår och plugga är verkligen det ända jag gör känns det som... Men har man varit sjuk i ett halvår så måste man ju självklart ta igen allt och har 1,5 vecka på mig!
Likes

Comments

Förra helgen var hur mysig som helst vi var i järlåsa och fiskade+grillade
Likes

Comments

Jag tänkte börja blogga igen! Mitt liv har förändrats väldigt mycket på ett år, jag är tillsammans med världens underbaraste kille! Förlovad sedan 14/02 - 2014❤️ går just nu vård och omsorgs programmet på cultus i uppsala☺️
Likes

Comments

hejhej ! fråga mig något på ask.fm så svarar jag i ett video inlägg! 

http://ask.fm/beccahlarsson

Likes

Comments

Inte fått bloggat på ett tag men nu kände jag att jag får göra vad jag vill igen! Skolan, familjen och vänner märkte att jag mådde dåligt av alla socialasidor så lugnat ner min instagram, facebook och slutade skriva inlägg på bloggen!
Likes

Comments