Hej, nu har jag gått i gymnasiet i tre dagar och är skoltrött redan. Men de är inte pågrund av skolan och linjen utan mer för att vi inte börjat men skolgrejer än utan bara går runt hela tiden. Iallafall så får stylisterna och frisörerna ip-adress istället för datorer. Vilket jag tycker är mer najs, det är lärare att ta med sin och blir inte lika tungt.

Har även träffat underbara människor. Både folk i klassen/skolan och sen i stan. Jag träffade en kille för ett tag sen som jag gillar riktigt mycket, förhoppningsvis kommer de bli nått mellan oss. Han bor utanför Karlstad så vi ses inte varje dag även om jag skulle vilja de så funkar det inte, eftersom jag bor 50 minuter från Karlstad med buss.

Påtal om nått helt annat så ska jag till Oslo den 23 september med min lillebror och en av mina bröder. Vi ska till min störstabror och sova där för att på lördag vänta in min storasyster och gå på JUSTIN FUCKING BIEBER!!!! Jag har alltså fyra syskon och vi alla ska på Justin även om de kanske inte är Justin fans så kommer de bli riktigt roligt!!!!

Kram Becca

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan, idag den 24 augusti började jag gymnasiet riktigt roligt och klickade direkt med några tjejer.
Är riktigt taggad på skolan nu, fyller även 16 idag så Grattis till mig.
Det ända som är tråkigt är pendlingen mellan kristinehamn och karlstad men men. För hoppningsvis kommer jag ha mer att skriva om nu när skolan dragit igång igen. Kram kram

Likes

Comments

Igår hade jag min sweet sixteen vi alla hade skit kul. Jag hade bjudit folk och sagt att de inte får bjuda in fler men självklart kommer det 10 oinbjudna. Jag bad dem att gå och två personer skulle på toan och hämta sina skor. Men de kommer inte tillbaka ut på verandan utan har gått runt huset. Jag som hade framdörren låst för att vi skulle vara på baksidan. När jag sedan går in står Jasmin vid dörren och säger att nycklarna är borta plus att de låst dörren i öppet läge. Jag får direkt ner till mamma som bara var hos grannen men vi kunde inte få fram nycklarna på nått sett. SJÄLVKLART är det polisanmält. Så om du vet nått om mina HEMnycklar så kontakta mig.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen färgat mitt hår, men det stod klart och tydligt att de skulle bli ljusbrunt men som ni ser blev det mörkbrunt.. aja är ju nöjd med färgen iallafall. Har även städat mitt rum och lagt fram alla skolgrejer. Nu ska jag bara fortsätta chilla med mina vänner så hörs vi.
Kram

Likes

Comments

​Hej hej. 

Mitt namn är som sagt Rebecca och jag är 15 år gammal. jag fyller dock 16 om 23 dagar yeeeeey. Samma dag som jag börjar gymnasiet faktiskt. 

Jag startade denna blogg för att dela med mig av mitt liv. Inte för att det är så jätte intressant kanske men jag tycker det är roligt att skriva av mig. ¨

Jag börjar som sagt stylist nu till hösten vilken kommer bli hur kul som helst. Jag har längtat efter det faktiskt. Är inte den bästa på att uttrycka mig skriftligt men men. 

hoppas att du kommer vilja läsa

Kram 

Likes

Comments