Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka här men nu är jag i Skövde på resa:) vi kom hit igår sov här sen var i skara sommarland hela denna dagen sen åker vi hem imorgon. Tess var idag i Stockholm och asså jag blev så himla avundsjuk så det ända jag vill just nu är att åka diiiittt:((

Likes

Comments

Nu ser säkert Pokémon Go överallt och orkar inte äns kolla på detta inlägg. Men självklart har jag gått i denna trend och börjat spela. Jag fattar typ ingenting av spelet elr vad säger jag jag fattar visst någonting men absolut inte allt. Jag vet ju absolut inte allt och inte äns nära allt jag vet lite kan man säga. Men jag gillar dels detta spel för man måste röra på sig för hittills detta lov har jag varit ganska still.

:)= Ett roligt spel där man en av sakerna man måste göra är att röra på sig och man göt något kul samtidigt man rör på sig:)

:(= Spelet laggar ofta för jag tror det är samma server överallt (jag är inte helt säker) och det borde finnas lite mer saker att upptäcka som inte är inne i stan typ. Det borde finnas typ mer ute i skogen (det kanske finns ute i skogen i andra städer men inte i min stad):(

Likes

Comments

Glömde blogga igår:( men vi åkte iaf hem igår och påvägen stannade vi någon sorts stor outlet med ganska många små och stora affärer i. Men när jag kom hem så slappade jag bara hela kvällen. Men iaf idag ska jag nog träffa någon hoppas jag för det var länge sen jag va med någon eftersom jag varit borta några dagar nu.

:)= skönt att vara hemma igen och kunna träffa vänner.

:(= Har både ont i halsen och har blivit förkyld;(

Likes

Comments

Vi började med att bara sola vid husvagnen och stranden ;) senare på eftermiddagen drog vi på en utflykt till Solliden och Borgholm. Vi gick runt och strosade och hade det kul:) jag tänkte börja med dagens positiva sak och negativa en ":(" betyder negativa och ":)" den positiva.

:) = vid husvagnen var det väldigt varmt och soligt så det var bra sol väder ;)

:( = nere vid havet/stranden var det blåsigt och ganska kallt så där ville jag ej va så länge :(

Likes

Comments

Idag har vi återigen åkt runt på Öland. Ett av dagens stopp var Böda camping det var en väldigt fin camping dock för mycket folk för min smak. Vi stannar ganska ofta men vet inte riktigt vad alla ställen heter så skriver ej om alla stopp. I ett av stoppen fanns det lite konstiga affärer som det egentligen inte fans något speciellt i men jag hittade iaf en skål med en sked. Denna sak var mest på skoj som jag köpte men jag tyckte den var söt ;) vi åkte ca 11 imorse och nu är klockan typ 16 och vi är påväg tillbaka till våran husvagn.

Likes

Comments

Idag har det inte varit lika bra väder som igår tyvärr :( men denna dag har ändå varit toppen👍🏽 två familjekompisar kom och så åkte vi iväg på en tripp till t.ex. Alvaret typ som ett öde liknar det. Men nu ska vi inte bars ta upp bra saker allt är ju inte bra och jag vill inte bara säga bra saker som man oftast gör. Man tar ofta upp allt bra för allt ska låta bra men det finns oftast alltid något dåligt. Något dåligt med Öland är verkligen att det inte finns några normala affärer det finns ju typ inte Gina tricot osv (inte vad jag har sett iaf) det finns ju typ bara gamla omoderna affärer som jag aldrig hittar något i. Det är bilder på fina saker utanför sen när man kommer in i affären finns det inget av det. Affärerna är ju lite roligt med en ovanliga butik men inte alla :(

Likes

Comments

Idag har vi typ bara solat hela förmiddagen men senare på typ eftermiddagen åkte vi till en karamell äffär och köpte lite :) bilden är dock från igår och har ett filter på så alla vet redan innan dock inget filter som gör så mycket skillnad, jag tog typ inga bilder idag :/

Likes

Comments

Så fint att åka över Ölandsbron alltså:) nu väntar 5 nätter i Öland:) jag har aldrig varit i Öland så det ska bli kul och vara här i några dagar :) vi bor på en camping och det verkar hittills som en mysig camping det kommer såklart mer bilder senare i veckan:) vi åkte hemifrån ca kl 9 imorse och kom hit runt halv 14 med tre stopp påvägen. Klockan är nu typ halv 17 så har ju bara varit är i ca 3 och en halv timme så har inte hunnit se så mycket.

Likes

Comments

Är det sommar nu eller vad? det är inte värt att klaga men jag orkar inte med regn och allt just nu :( jag vill bara ha sol och allt men Sverige kanske inte är bästa valet då?? Men imorn ska jag åka till ett ställe som ni få se då ;)

Likes

Comments