Igår var jag och red på sleipner. Jag red på en häst som heter Alice. Hon var lite sur i boxen men jättebra att rida på! Hon var jättemjuk i traven. Hon är brun och ser ut som ebb nordsvensk ungefärlig kanske korsning med nordsvensk. Jag ber om ursäkr för jag inte varit aktiv men det är ganska mycket nu. Kan någon skriva i kommentarerna hur många gånger jag ska lägga upp nåt på denna blogg? Nu har jag inte mer att skriva på detta inlägg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag ska jag på ridning...... igen jag ska rida Texas.... igen men iallafall så ska jag galoppera o sånt :) Det är d bästa med Heidi att vi får galoppera o trava mycke :) jag kan kanske lägga ut bild på Texas o några hästar till :)

Likes

Comments

Idag ska jag, min bror och min kusin på halloween fest i en festlokal som heter Högtomt på Åland alltså där vi bor. Jag skall vara zombie med zip up face och Felix (min bror) ska vara vampyr. Här kommer bilder på oss nu. Sedan kommer bilder på oss när vi är färdiga. Min kusin vill inte vara med men hon ska vara spindeldrottning. Vi ska imorgon till havsvidden som är ett havshotell. Kommer uppdatera mer om d imorgon.

Likes

Comments

Igår var jag och red på Sleipner. Jag red en häst som heter Flugan. Han var jättefin. Fast han ville bråka då jag skulle fatta galopp på han men sen gick det bra. Han är helt brun. Tyvärr tog inte mamma nån bild men nästa gång ska hon ta några bilder. Kanske nån video också för vi ska hoppa. Jag ska nog inte rida Flugan nästa vecka. Jag har önskat en annan häst som heter Texas o är jättefin.
Det är icke jag som tagit bilden här nere. Den är från Sleipners hemsida.

Detta är Flugan. Också från deras hemsida.

Likes

Comments

​Hej, jag heter Bianca och jag älskar hästar, hundar och katter. Jag bor på Åland och jag rider i ett stall som heter Sleipner. ( börjar där på fredag men har ridit i ett annat stall i 6 år.) Jag har 3 katter, den äldsta heter Duchess och är 7 år. Den näst äldsta heter Nova och är 6 år. Den yngsta, som jag fick i födelsedags present förra året heter Zimba och är 1 år. Duchess är väldigt lugn och älskar att vara hos mamma, hon gillar verkligen inte Zimba. Nova är ganska lugn för det mesta, men hon busar också med Zimba. Zimba är nästan alltid busig.han hoppar på Nova, men då han kommer nära Duchess så säger hon till.

Likes

Comments