Header

Hejhej!
Idag har jag såkt glass från klockan tio till klockan sex. Efter jobbet (när jag har atängt kiosken och allt är klart förstår) så ska jag äta den nya pizzan. Alltså vulkanpizzan!
Vi tänkte sedan dra förbi solariet och bygga på brännan nu när det inte är något vidare solväder här!
Sen ikväll ska jag nog umgås med min familj lite!
Hoppas ni får en fortsatt bra dag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

mina senaste dagar har bestått av att jobba som ni förmodligen kunnat gissa er till med hjälp av rubriken. Förmodligen så har ni också kommit fram till att jag säljer glass. Jag jobbar i en glasskiosk på stan i två veckor. Vissa dagar jobbar jag till tre och några till sex. 
Så när jag kommer hem från jobbet(känns så vuxet att skriva "jobb") så kollar jag på film och skrollar igenom alla sociala medier som man brukar göra varje dag typ. Inget märkvärdigt direkt så det är just därför jag inte bloggat något dessa dagar!
Så nu vet nu och ja, jag ska försöka ta tag i bloggandet igen!!

Likes

Comments

[Här ovan ser ni två bilder som är tagna idag när jag mamma och Ebbe gick ner till havet]

Likes

Comments

Denna vecka tillbringas i helsingborg med min familj och mina kusiner. Vi bor på en camping som är hur mysig som helst. Vi har än sålänge åkt till Danmark och sen solat och tagit de lugnt!


Imon ska vi även åka in till centrum för ännu med shopping. Det ser jag fram emot även att jag inte borde shoppa mer(!!!)

Likes

Comments

Min dag har spenderats med dem bästa!
Jag åkte ner till stan för att träffa Tibbe, vi köpte en massa gott att äta. Vid ett cyklade vi till stationen och tog tåget mot Jkpg där vi sedan mötte upp Tildur. Vi köpte donken och tog sen bussen mot Vätternstranden. Vi solade o bade från klockan tre till åtta. Hade en alldeles perfekt dag!

Likes

Comments

Som ni vet så har jag knappt varit hemma någonting på detta sommarlov, det är just därför som jag inte bloggat så mycket!
tänkte iallafall försöka blogga lite extra denna veckan när jag ändå är hemma innan jag åker till Turkiet i en vecka. Som ni kanske visste innan så skulle jag ju till Tunisien i två veckor.
Men en vecka innan vi skulle åka så har de varit terroristdåd på grannhotellet där 38människor(turister) blev ihjäl skjutna. Allt känns mer läskigt eftersom vi hade kunnat vara där då detta hemska skedde!
Gärningsmannen hade gått in på hotellets pool område och skjutit turister som var där och sen hade han gått in på hotellet också. Så alla resor till Tunisien var inställda. Som tur är fanns en resa till Turkiet i en vecka. Är glad att vi iallafall kan åka utomlands även att man såklart blir besviken när man sett fram emot resan till Tunisien. Men jag ska vara glad för resan dit kanske inte hade slutat särskilt bra


Likes

Comments