Header

Jag har länge gått i tankar om att göra en förändring i mitt liv. Jag vill mer med livet. Drömmen skulle vara att resa runt och besöka alla möjliga platser i världen. Det är ingen som säger att det inte går, men det tar vi senare i livet.
Har inte alls velat sätta mig vid skolbänken igen men efter många tankar och funderingar är det nog det jag kommer att göra snart. Vad det blir får ni se.

Har spenderat min kväll hos min bästavän Karin. Vi har gjort det vi är bäst på; lapa på soffan, äta chips och skrattat. Svårare än så behöver det inte vara. Imorgon är det måndag och jobb. Jag blev med cykel för ett tag sedan och nu ska den få börja jobba. Tanken är att börja cykla till jobbet. Tar lika lång tid som att åka kommunalt, det kostar inget och är miljövänligt! Go green!

Godnatt,
Beatriz

På en madrass någonstans.

Likes

Comments

Hej hallå! Nu är det dags för mig att få rasta mina fingrar. Sist jag hade en blogg var jag ca. 15 år så nu tänkte jag ge det en chans igen. Varför? Dels för att jag gillar att skriva och att fota, det delar jag gärna med mig av och även att använda den som en typ av dagbok. Jag kommer dock inte vara så privat som man var när man var liten, hade hänglås på dagboken och skrev kärleksdikter till den där snygga killen i skolan. Men att skriva om mina resor och min vardag gör jag gärna.

Mitt stora intresse är att resa, vem gillar inte det säg? Upptäcka nya platser, träffa nya människor höra de berätta om sina livsresor, bli inspirerad av andra, nya kulturer, testa nya smaker. Familj och vänner står mig väldigt nära, närmst får jag nog säga. Min hund, min bästavän Junior. Mode, mat, inredning och som grädde på moset är jag en sportnörd. Det är jag, Beatriz.

  • Me

Likes

Comments