Nu var det längesedan jag recenserade en produkt, men det beror helt enkelt på att jag faktiskt inte haft något roligt att recensera men också för att jag ville testa denna produkt några gånger innan jag skrev om den. 

Jag fick välja min egen julklapp iår, så det fick bli två hårinpackningar av märket REDKEN, köpta på Headcare.se som har VÄLDIGT bra priser på alla produkter! Jag började med att testa den som heter All soft .

Det här kan vara min nya favorit! Den luktar inte lika gott som den andra jag köpte men ändå en väldigt trevlig, lite söt lukt. Och faktiskt så fungerade den här produkten väldigt bra i mitt hår, jag behöver bara ha i produkten ca 5 minuter men håret blir ändå helt makalöst lent och lätthanterligt! Jag har ganska långt och tjockt hår men upplevde ändå inte att jag behövde använda jättemycket, med andra ord är produkten nog ganska dryg :) 

Jag har bara hunnit använda denna 3 gånger så jag återkommer om jag upplever något jag inte skrivit här! Men så som jag upplever produkten nu kan jag verkligen rekommendera att ni provar den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den här mascaran upptäckte jag för några år sedan och den har sedan dess varit min absoluta favorit! Provat andra efter denna någon gång men det har alltid blivit att jag gått tillbaka till den här! Den är verkligen svårslagen. Trots den relativt stora borsten känns den inte alls klumpig och fransarna blir superfina!

Tog en före & efterbild förut, har inte någon bra kamera men man ser lite iallafall!

Likes

Comments

igår tog jag en före- ch en efterbild på mitt hår. Produkten vars "effekt" jag skulle visa var Loreals silverschampo. Som ni ser blev det marginell skillnad, Väldigt tråkigt. Jag måste dock säga att schampot faktiskt ger mitt hår en lite kallare ton om jag använder det VARJE gång jag tvättar håret men mitt hår blir så slitet av det så det funkar inte för mig att göra så i längden.

Jag skulle kunna tro att det här schampot funkar bättre för blondiner med platinablondt hår. På mig fungerade det iallafall inte tillfredsställande så nästa gång får det bli ett annat märke!

Likes

Comments

Här är ett guldkorn till från Kevin Murphy, en olja till håret! Jag brukar ha den i håret efter att jag duschat och innan jag fönar håret. Oljan har en lite värmeskyddande effekt och mitt hår blir superlent efteråt! Oljan är väldigt dryg och det räcker med ca 4 pump för mitt hår (som ju faktiskt är både långt och ganska tjockt ) jag köpte flaskan för snart 1 år sedan och använder den regelbundet och den är fortfarande inte slut! Väldigt bra tycker jag! Den luktar även väldigt gott, inte lika gott som Lanzas serumdropar men ändå helt klar gott! 

Likes

Comments

i våras var jag iväg till  en frisörsalong på mingelkväll och i slutet av kvällen fick alla en goodiebag med sig hem och det var just i den som jag fann den här lilla godingen! Det är nog det bästa jag hittills provat för att skapa volym i håret! Jag har ganska långt hår och således rätt "tungt" och har därför svårt att få volym i det men den här moussen fixade det galant! Lättanvänt och dryg ger den extra plus i kanten. Jag är riktigt nöjd och skulle verkligen rekommendera alla att prova den!

Likes

Comments

För ca två månader sedan hade Lyko kampanjpriser på produkter av märket Matrix! Jag använde "Sleek" för några år sedan och blev jättenöjd med dem, håret blev silkeslent och produkterna var väldigt dryga så jag passade på att beställa nu när det var så bra pris på dem!

Det gick väldigt fort att få hem varorna (heja Lyko) och jag provade Matrix Sleek schampot & balsam redan samma kväll. Tyvärr var det inte alls samma känsla som sist jag använde det, har Matrix bytt recept tro? Produkterna var inte alls dryga längre, jag kände att jag fick använda väldigt mycket på en gång och håret blev jättetovigt efteråt. Riktigt trist! Däremot märkte jag att det gick bättre om jag borstade håret innan jag klev in i duschen och lät bli att borsta håret tills de torkat.

Jag hade även beställt Matrix moisture. Som ni ser på bilden har jag använt den mycket mer, tyckte att defungerade bättre än Sleek men jag får använda ganska mycket vilket jag tycker är trist. Priset är väl lite högt med tanke på att de inte fungerade bättre än de gjorde. På plussidan är ändå att de luktar väldigt gott! Både Sleek- och moistureserien.

Sist men inte minst provade jag Pro solutions leave-in spray. Den luktade faktiskt VÄLDIGT gott men innehållet kändes lite blaskigt och flaskan var väldigt stor och klumpig. Jag upplevde däremot att sprayen fungerade bra på mitt hår och det var ju en lättnad eftersom de andra produkterna inte var så bra som jag tänkt. Så jag tänkte försöka hälla över innehållet i mindre sprayflaska så ska de nog fungera bra sen! Priset på sprayen var 89kr och det är ju väldigt överkomligt med tanke på storleken på flaskan! Så med andra ord var det här favoriten av de Matrix-produkter jag provade denna gång och alltså den jag skulle välja att rekommendera till andra!

Likes

Comments

Maybelline Baby lips!

Vi börjar smått. För ett tag sen fick jag för mig att jag skulle testa Baby lips, hade hört mycket bra om dem och de hade ju blivit ganska populära. Jag var in på Lindex och det var bra pris på dem just då så jag köpte två olika, Peach Kiss (bilden) och Hydrate!

Jag är rätt otålig så redan i bilen öppnade jag den ena förpackningen, de var hydrate i den och jag applicerade den på läpparna. Jag säger bara: USCH! Den luktade extremt mycket och jag klarade inte av att ha den på läpparna särskilt länge för jag fick huvudvärk av lukten, väldigt tråkigt! På grund av detta kan jag heller inte berätta om den fungerade eller inte.

Väl hemma gav jag iallafall Peach Kiss en chans och den luktade iallafall jättegott och inte så starkt så den hade jag kvar på läpparna. Tyvärr måste jag säga att jag slutade även med den efter ett par dagar eftersom mina läppar blev jättetorra av den.

Likes

Comments